Astrolog Anıl Can

Rezenee

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
7
0
6
35
Merhaba arkadaşlar acaba aranızda bu aralar çok popüler olan astrolog Anıl Can'dan danışmanlık alan varmı???

Hiç duymadığım birisi. Baktım Twitter bio'sunda hipnoterapist, psikoterapist, cart terapisti, zurt terapisti tarzı şeyler yazıyor, Googleladım 90'lı gencecik çocuk ne ara bu kadar "eğitimi" sığdırdı hayatına mümkün değil. Bir insanın kendine psikoterapist diyebilmesi için alması gereken psikoloji lisans, yüksek lisans, doktora eğitimlerinden bahsetmiyorum bile. Böyle tiplerin güvenilirliği tartışılır bence. Ha illa astrolog önerisi isterseniz Nurçin Biran'la Didem Şarman'ı öneririm ben. İçlerinde en tutarlılar o ikisi geliyor bana. Size kalmış.

Danışmanlık almadım ama biara kitabına filan baktım çok bilimsel dil kullanmış cümleyi bicok kez okumak zorunda kaliyodum anlamak için dili çok ağırdı ama videolarindada bi okadar rahat diyalogları vardı yani kitabıyla kendi arasında hiçbir benzerlik bulamamistim.

Hmm ünlüler baya beğeniyo demet akalın falan çok övdü çok fazla talep de varmış

Ha Demet Akalın beğeniyorsa tamam o zaman yav kesin git dfhghsj çok talep olduğu için reklamını yapıyor zaten aynen. Paranız çok harcamaya yer arıyorsanız 16 yaşından beri çift evlendirdiğini, "psikologluk" yaptığını iddia eden tiplere gidebilirsiniz yani ne diyelim :)

arkadaşlar ben de tavsiye astrolog arıyorum. danışmanlık fiyatları çok yüksek ancak bu bir bilim doğum haritamızdaki evler ve gezegenlerin açılarına göre 1 yıllık öngürüde bulunuyorlar. giden duyan varsa lütfen öneride bulunsun?

Back
X