Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şuan evladım yok ama yegenlerim var beş yaşındaki yeğenim anaokuluna gidiyor ve artık isteği dışında hiçbir şey giymiyor. Geçen gün annesine ben bu elbiseyi giymek istemiyorum arkadaşlarim beğenmedi dedi şok oldum. Bence ebeveynlerinden ne görüyorlarsa aynısını yapıyorlar. Çok korkunç bir şey çocuklarımızı korumak lazım gerçekten. Çok sevindim adınıza umarım böyle birşeyi birdaha yaşamaz
Kendinizi bilinçlendirmek için oyun terapisi eğitimi alamazsınız. Bu bir ekoldür. Bu eğitimi alıyor olabilmeniz için psikoloji veya pdr mezunu oluyor olmanız gerekiyor. Neticesinde bunun uygulayıcısı olursunuz. Çocuğunuzu daha yakından anlamak için bu konuda kitaplar okuyabilirsiniz. Danışacağınız bir şey varsa bir çocuk psikoloğuyla iletişime geçebilirsiniz. Bu eğitimler halk için açılan eğitimler değildir