Astrolog Uygur Gür'e dogum haritası baktıran var mı?

evleniyor musunuz acaba :) merak ettim Yeşim Hanım'ın dediği çıkmış mı diye

Kızlaaaaar var mı önereceğiniz iyi bir astrolog. Yani bu konuda önerilen herkes aslında çok iyi ama ben hem doğum saatimi öğrenmek hem de yakın gelecek öngörülerine baktırmak istiyorum.

ben Naz Bayatlı'ya yarın baktıracağım, geniş geniş yazarım fikirlerimi :) belki yarın vaktim olmaz ama sonrasında illa ki yazarım.
Merhaba baktirdiniz mi halabyazmamişsiniz. Bende baktirmak istiyorum nasildi memnun kaldiniz mi? soyledikleri cikti mi?

Ben ankarada biyer buldum ö ş akademi diye yeni açıldığı için pek güvenemedim ama ilk baktiran arkadaşımdı. Ve değdi. Çok güzel hazırlanmış çok kişiyide almıyormuş hazırlık yaptığı için. Numarasını kaybettim bulmaya çalışıyorum soru soruyorsun cevap veriyor birde başından atmıyor

Ticaret gurusu nedir Allah Aşkına Öner Döşer kendi kitaplarında da çokca doğum bilgilerini kullanır ki azıcık doğum haritası bilenler bile astroloji için dünyaya gelmiş olduğunu anlar..Önerinizi de göremedim ,kimi önerecektiniz merak ettim doğrusu..

Merhaba,

Nurcin'in soylediklerinden cikan oldu mu?

Yesim Arpat'in ongoruleri oldu mu ?

Merhaba Dinçer Güner e doğum haritası baktıran var mı ?
ben baktırdım çıkmadı henüz beklemedeyim, ya çıkmazsa diye üzülüyorum, umarım çıkar güzel şeuyler söyledi

Kızlaaaaar var mı önereceğiniz iyi bir astrolog. Yani bu konuda önerilen herkes aslında çok iyi ama ben hem doğum saatimi öğrenmek hem de yakın gelecek öngörülerine baktırmak istiyorum.
Ben dinçer güner e baktırdım ocak ayında, 1 yıl önce alıştım randevuyu, ama dedikleri henüz çıkmadı, meraktayım, ülke ile öngörüleri çıktı ama bireyselde merak ediyorum.

Hande Kazanova Çok iyi öngörüleri çıkmıştı bana, ancak1 yıl sonraya randevu veriyor ve 1200 civarı, Burcu Özen den aldım danışmanlık o da iyidi hatta karma ve yapnam yapmaman geerken şeylerle ilgili de konuştu. Dinçer Güner en son ocakta aldım danışnamlık ancak meraktayım henüz dedikleri çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…