Kızlar ben yeşim arpata baktırdım Çok gelecekle ilgili bir şeyler söylemedi genel olarak 2020’de evleneceksin dedi ben çok zorlayınca bana en yakın tarihi aralığını verdi oda kasım 2019 gibi dedi ama 2019 ikinci yarısından sonra dedi öyle diyelim dedi bunun dısında beni şaşırtan bir iki soru sordum ama bana ilerletme teknigiyle ilerisini anlatmadı nasıl biri oldugumu neler yapmam gerektigini anlattı ve bence cok yüzeysel gelişi güzeldi bana yeni
Bir ilişkin olacak dediği tarihte ilişkim olmadı mail attım kendisine Bana bildigi yönetimi yazdı ve bu kadar biliyorum astroloji kesin degildir gibi bir yorum bırakmıştı alta yani ilişkimin olacagı tarih tutmadı evlenecekmiyim bakalım
Merhaba baktirdiniz mi halabyazmamişsiniz. Bende baktirmak istiyorum nasildi memnun kaldiniz mi? soyledikleri cikti mi?ben Naz Bayatlı'ya yarın baktıracağım, geniş geniş yazarım fikirlerimi :) belki yarın vaktim olmaz ama sonrasında illa ki yazarım.
Ticaret gurusu nedir Allah Aşkınaben türkiye’de değilim. ingilizce bilenlere, efsane birini önerebilirim. online da hizmet veriyor. kadın hollandalı. türkiye’ye geldiğimde hep birilerine gittim. öner döşer diyenler var mesela. kızlar, tam bir ticaret gurusu adam :)) aman diyeyim. neredeyse herkese bi gittim sanırım. biri var. öyle youtube falan işi olmaz, zaten aurasından hissediyorsun. fakat yok! kadının adını çıkaramıyorum. biraz bilgisayarımı karıştırayım. bulayım, özelden yazayım size.
daşlar tecrübemi aktarıyorum 2014 yılında Dinçer Güner doğum haritamı yorumladı caddebostanda, sonuç olarak iyiydi. 2018 yılı şubat ayında ise Nurçin Biran ile görüşmem oldu. Yani Nurçin ağzımı açık bıraktı diyebilirim. Yani hangisi derseniz kesinlikle Nurçin derim. Uygur Gür'ü de takip ediyorum youtube'dan cidden anlatımı güzel.
Merhaba,arkadaşlar tecrübemi aktarıyorum 2014 yılında Dinçer Güner doğum haritamı yorumladı caddebostanda, sonuç olarak iyiydi. 2018 yılı şubat ayında ise Nurçin Biran ile görüşmem oldu. Yani Nurçin ağzımı açık bıraktı diyebilirim. Yani hangisi derseniz kesinlikle Nurçin derim. Uygur Gür'ü de takip ediyorum youtube'dan cidden anlatımı güzel.
Yesim Arpat'in ongoruleri oldu mu ?Kızlar ben yeşim arpata baktırdım Çok gelecekle ilgili bir şeyler söylemedi genel olarak 2020’de evleneceksin dedi ben çok zorlayınca bana en yakın tarihi aralığını verdi oda kasım 2019 gibi dedi ama 2019 ikinci yarısından sonra dedi öyle diyelim dedi bunun dısında beni şaşırtan bir iki soru sordum ama bana ilerletme teknigiyle ilerisini anlatmadı nasıl biri oldugumu neler yapmam gerektigini anlattı ve bence cok yüzeysel gelişi güzeldi bana yeni
Bir ilişkin olacak dediği tarihte ilişkim olmadı mail attım kendisine Bana bildigi yönetimi yazdı ve bu kadar biliyorum astroloji kesin degildir gibi bir yorum bırakmıştı alta yani ilişkimin olacagı tarih tutmadı evlenecekmiyim bakalım
Ben dinçer güner e baktırdım ocak ayında, 1 yıl önce alıştım randevuyu, ama dedikleri henüz çıkmadı, meraktayım, ülke ile öngörüleri çıktı ama bireyselde merak ediyorum.Kızlaaaaar var mı önereceğiniz iyi bir astrolog. Yani bu konuda önerilen herkes aslında çok iyi ama ben hem doğum saatimi öğrenmek hem de yakın gelecek öngörülerine baktırmak istiyorum.
Hande Kazanova Çok iyi öngörüleri çıkmıştı bana, ancak1 yıl sonraya randevu veriyor ve 1200 civarı, Burcu Özen den aldım danışmanlık o da iyidi hatta karma ve yapnam yapmaman geerken şeylerle ilgili de konuştu. Dinçer Güner en son ocakta aldım danışnamlık ancak meraktayım henüz dedikleri çıkmadı.Kızlaaaaar var mı önereceğiniz iyi bir astrolog. Yani bu konuda önerilen herkes aslında çok iyi ama ben hem doğum saatimi öğrenmek hem de yakın gelecek öngörülerine baktırmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?