![]()
ciddi misin?? hiç bulaşmayayım o zaman![]()
yanii ben öylesini tanışmıştımm kıskanç duygusal bir dediği diğerini tutmaz böyle birini istiyorsan buyur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
ciddi misin?? hiç bulaşmayayım o zaman![]()
yanii ben öylesini tanışmıştımm kıskanç duygusal bir dediği diğerini tutmaz böyle birini istiyorsan buyur![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tam aradığım erkek modelii![]()
İkinci buuyuranda ben olayım
yay burcuyum sevgilimm akrep Çok ateşli bir ilikimiz avr hatta okadar ateşliki Yakıorum onu Ağzı yüzü yanıoo![]()
YENGEÇ KIZLARI İÇİN ..
En ideal burç: Akrep yada koç erkekleri.
Stili: Cesur ve gizemli bir havası vardır ayrıca aaaaapel de bu erkek için çok önemlidir.
Nerelerde bulunur: Onu dükkanların vitrinlerinde kendini izlerken yada kendisine daha gizemli bir hava vermek için gözlükçüde tüm gözlükleri denerken bulabilirsiniz.
Niçin yengeçlere hitap eder: Karamsar olan yengeçlere bu kendisiyle zıt erkeğe hemencecik aşık olur çünkü kendisinde bulunmayan her şey bu erkekte vardır.
hayatımda yengeçler kadar kıskanç görmedim yaa erkek olarak söylüyorum daraltır boğar hayatından bezdirir senii![]()
Akreppppppvalla çok doğru bir tespit benim sevgilim akrep.Kız arkadaşım var bir tane yengeç burcu onunda sevgilisi koç bu iki burç biz yengeç kızlarına gayet iyi geliyo diyebilirim
biz bazen acayip kavga ediyoruz yengeçle akrep hemen hemen aynıdır zaten trip ve değişkenlik konusunda ama uyumlu burçlardır astrolojik olarak.Yükselenim boğa sevgilimin yükselende akrep oldukça tehlikeli :18:
sevgilinin hem burcu hem yükseleni akrepse yandın canım. şimdiden geçmiş olsun.aman dikkat et çok zıt gitme. zehrini boşaltır sonra. :18:
ben kova burçlarıyla hiç anlaşamıyorum yaa hep onlar bilirler çok konuşurlar çok espiri yaparlar ama bilemiyorum sanırım benim tanıdığım kovalar böyleydi![]()