Astroloji pismanligi...

Ben biliyorum bunları geçen güne kadar borsa yatırım tavsiyesi veriyorlardı ücreti mukabilinde 🙊 hiç soru sormadım, aklımdan bile geçirmedim ama en son milletin iflas etmesine sebep olduklarını biliyorum. Böyle hurafelere inanmayın lütfen. Geleceği kimse bilemez.
Tek soruluk gibi şeyler yapana "iyi astrologlar" çok yanlış diyor. Buna sakın ama sakın güvenme... Yaşadığın bunalım seni saçma şeylere itiyor. Astrolojiyi bende çok severim ama bangir bangir soyluyorlar... Bu soru şeyini astrolog nilay dinçer yapmisti sanirim twitter da çoook kaos olmuştu. Alay edenler ve ciddiye alanlar. 😂 Emeğini verdiğin şeyin hakkını verirsin merak etme...
Umarım mülakatta elenmezsin. Sen evreni geçersin Allahta yardimci olur...
Kullar kul olursa.. mülakatta emeğiniz yenmezse eminim olur.

Artık evlenmişsiniz. Eşinizle yuvanız var. Anne babanız size bakmıyor ya, onlara yük mü oluyorsunuz? Boşverin hiç takmayın. Atanamazsanız eşiniz takmayacak. Ayrıca çalışmak için atanmanız da şart değil. O yüzden atanmak zorundayım gibi hissetmeyin. Sınava çalışırken de size bu kolaylık sağlar. Üzerinizdeki baskıyı azaltır. Ayrıca astrolojide denilene de inanmayın. Velev ki doğru olsun, astrolog sizi aslında olumsuz göründüğü için uyarmış, siz ısrar edip yine sormuşsunuz. Çok da takmayın.

Kizlar hepinize merhabalar.
Ben kpss hazirlaniyorum ve bu 2. yilim. Issizlik psikolojisi beni baya etkileyen bisey. sebebi ise cevrem. Cunku herkes benden bir beklenti icinde yani beklentiden kastım artik ise girsin calissin ozellikle annem babam😔 Okuttular zorlukla ve ben karsiliini verememis gibi hissederek daha kötü oluyorum. Evliyim esim calismasanda olur dese de ben atanmak isimi yapmak istiyorum. Esas konuya gelecek olursam bir cekilisle horary astroloji kazandim bileniniz yoksa soyle aciklayayim. Tek soruluk bir astroloji. O an gokyuzunun yansimasyla cevabi verilir ve cidden ise yarayip kimisi bununla kayip esyasini bile bulduklari soyleniyor. Ben atanabilecekmiyim diye sordum. Kadin beni bekletti sorunu biraz degis dedi degistm gene ayni manada sordum. malesef olumsuz dedi ve ben psikolojik olarak etkilendim ders calisiyordum simdi calismasam mi zaten olmayacak dusunceleri ucustu beynimde. keske sormasaydim pisman oldum inanin....Sizce ben bundan nasil kurtulabilirim....Degerli yorumlarinizi bekliyorum sevgiler hepinize🌼
Valla bende astroloji olsun tarot olsun severim ve baktırırım. Ama şunu söyleyeyim takılı kalmamanız lazım. Her şey sizin çabanızla ilgili siz elinizden geleni yapın.

Kizlar hepinize merhabalar.
Ben kpss hazirlaniyorum ve bu 2. yilim. Issizlik psikolojisi beni baya etkileyen bisey. sebebi ise cevrem. Cunku herkes benden bir beklenti icinde yani beklentiden kastım artik ise girsin calissin ozellikle annem babam😔 Okuttular zorlukla ve ben karsiliini verememis gibi hissederek daha kötü oluyorum. Evliyim esim calismasanda olur dese de ben atanmak isimi yapmak istiyorum. Esas konuya gelecek olursam bir cekilisle horary astroloji kazandim bileniniz yoksa soyle aciklayayim. Tek soruluk bir astroloji. O an gokyuzunun yansimasyla cevabi verilir ve cidden ise yarayip kimisi bununla kayip esyasini bile bulduklari soyleniyor. Ben atanabilecekmiyim diye sordum. Kadin beni bekletti sorunu biraz degis dedi degistm gene ayni manada sordum. malesef olumsuz dedi ve ben psikolojik olarak etkilendim ders calisiyordum simdi calismasam mi zaten olmayacak dusunceleri ucustu beynimde. keske sormasaydim pisman oldum inanin....Sizce ben bundan nasil kurtulabilirim....Degerli yorumlarinizi bekliyorum sevgiler hepinize🌼
Merhaba, emeklerinizin karşılığını kolaylıkla alın Allah'ın izniyle 🙏 astroloğum ve bu şeklide net cevapları doğru bulmuyorum. Çünkü astroloji olasılıkları söyler seçim kişinin kendisine kalmıştır. Siz istediğiniz şeyle bütünleşip onun için yapılması gereken bütün çabayı yaparsanız isteğiniz olur.

Hayatinizda bu sinava calistiniz mi hic? insanlarin psikolojisini ve yasadigini bilmeden kirici yorumlar yapmayin bi zahmet. İssizlik denen sey herkes icin ayni etkide olmayabilir. Ise yaramamak hissi insanin kafasina dediginiz bu sacma.seyleride taktiriyor. Dilerim siz yasamazsiniz. Allah dusmanima yasatmasin bu hissi.
Merhabalar canım,mesajının hepsini okuyamadım ama seni anlıyorum.Gereksiz yorum yapanları salla. Astroloji geleceği yorumlar ama bilemez.Sen de şöyle düşün.Belki stres vs gibi etkenlerden ötürü sınavına odaklanamıyorsun.Ya da çalışma yönteminle alakalı sorunların var.Bu durumları olumlu yönde değiştir.Belki de böyle bir mesaj veriyordur yıldızlar.Bir de bu açıdan bak..Yani önlemini al..☺️

Back
X