Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları astronot mont acill

sadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
74
0
36
İstanbul
kızlar merhaba malum havalar sogudu,benımde 4.5 aylık bebegım var ona astronot mont almayı dusunuyorum ama kullanıslı mıdır karar veremıyorum normal montu var ama sankı onunla usurmus gıbı gelıyor.nette bır tane buldum 6-12-18 aylık dıye satılıyor sızce ben hangısını almalıyım bebegım 4.5 aylık ama bırazda mınyon

kesinlikle çok kullanışlı içi olduğu giibi polar bebeişini sıcak tutar. bende kızımda kullandım çok memnun kaldım 6-12 aylık alabilirsin biraz büyük olmasında fayda var zaten kış die kat kat giydirdiğimiz için bebekleri anca oluyo...

ben ici mutlaka pamuklu olmasi taraftariyim,sentetik sicak tutabilir ama siz hic fark etmeden terletebilir de ve ustelik o terli kisim azcik soguk hava alsa al sana hastalik.Kizim 5 aylikken marks spencerin 6-9 aylik ici penye astronot tulumunu almistim ve butun kis kullandim.O tulumlar zaten cok kalin oldugu icin icine ekstra kalin ve kat kat giydirmek gerekmiyor,normal ev icinde giydigi seylerin ustune tulumu giydirip cikabiliyorsun.Kizin minyon tipliyse 6-9 aylik aldigin tulum seni 1 yasina kadar idare eder.

Back
X