asu deniz burhanoğlu tedavi olan ?

Ben yıllar önce asu hanıma muayneye gttim burun ameliyatı için ozaman şişlide bi hatanede çalışıodu beni 3saat beklettikten sonra muayne etti ve fotolarmı cekip oncesi sonrası fotoları mail olarak attı ve çok kötüydü.ameliyat olmadım o yuzden kendisine inş doğru doktoru bulursunuz.ben naci çeliğe oldum 20gün önce

Çok teşekkür ederim cevabın için ? Peki naci çelik nasıldı ? Memnun kaldın mı ? Ne kadar ücret ödedin.
izz_, post: 40028247, member: 486148"]Ben yıllar önce asu hanıma muayneye gttim burun ameliyatı için ozaman şişlide bi hatanede çalışıodu beni 3saat beklettikten sonra muayne etti ve fotolarmı cekip oncesi sonrası fotoları mail olarak attı ve çok kötüydü.ameliyat olmadım o yuzden kendisine inş doğru doktoru bulursunuz.ben naci çeliğe oldum 20gün önce[/QUOTE]
Çok teşekür

Ben 5yıl araştırdım)baya zorlandım karar verirken ama çok güzel oldu iyiki yaptırmışım daha 20gün oldu yaptıralı.8.500e cnm

1. Yeni
    Yaklasik 1 yil önce Asu hanima 300 cc silikon gogus ameliyati oldum. Ne dediyse herseyi eksiksiz yerine getirdim. Goguslerimde ki sisligin inmesinden sonra silikon hep elime geldi. Dr hanima sordugumda 6.ayda oturmus olacak dedi fakat oturmadi. Gogus kenarlarimda silikon disaridan gozle gorulebiliyor. Egildigim zaman silikon baya hare hare sekil bozuklugu yapiyor. Kendisine en son muayenemde zayif oldugun icin goguslerin boyle kalacak dedi. Bir de utanmadan gulerek bir dirhem et bin ayip orter dedi. Gogus ucu hissiyatim ise sifir. Yerine gelicek dedigi hissizlik gelmedi. Uyusma var goguslerimde.Basarisiz bi ameliyat gerceklestirdi ve bunu benimle birlikte ameliyat olan arkadasimdada yasadik. Onunda gogsunden silikon gorunuyor. Asu hanima ama arkadasiminda silikon belli oluyor ve memeleri cok sarkik oldu dedigimde..ilk lafi o da zayif oldu ikincisi ise ben ona soyledim diklestirme ameliyati yapalim diye dedi. Pes dedim. Buraya sirf bu dr hakkinda yorum yapmak icin uye oldum. Insanlar kanmasin. Hem bir suru param gitti..hem sagligim.

3 dakika önceDüzenleŞikayet EtFavorilere Ekle
    + Çoklu AlıntıCevapla
30 Daha fazla mesaj...
1234Sonraki >
    • Girintiyi Arttır" class="redactor_btn_indent" unselectable="on" tabindex="-1" style="color: rgb(174, 26, 71); border: 1px solid transparent; border-radius: 3px; box-sizing: border-box; display: block; line-height: 0; cursor: pointer; zoom: 1; outline: none; text-indent: -9999px; width: 24px; height: 24px; background-image: url("styles/default/xenforo/editor/icons.png?redactor"); background-repeat: no-repeat; background-position: 3px -1309px;">
Mesajınızı yazınız...

Aynı sorun bende de oldu bana da zayıf oldugun ıcın bu durumda oldugundan bahsettı.keske bastan soyleseydı boyle olcagını.zayıf oldugum ıcın belkı kas protezın kas altına konması daha ıyı olurdu ozaman daha az belırgın olurdu.bunu kendısı dusunmesı gerekırdı doktor olarak.kesınlıkle tavsıye etmıyorum Asu hocayı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…