- 18 Mart 2021
- 11.898
- 62.306
- 548
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Yakınım gel bide hamilesin zaten içime dert olurHahaha konum atsana bana. odunpazarı tokıye yakınsanız alayım asurenızden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakınım gel bide hamilesin zaten içime dert olurHahaha konum atsana bana. odunpazarı tokıye yakınsanız alayım asurenızden![]()
OooohhhhhHayır ya biber evde kurur mu
İpe diziyoruz asiyoruz nerede evde kuruyacak agahhaha
İpe mi dizecez yav manyak mıyız nie diziyoruz biberiHayır ya biber evde kurur mu
İpe diziyoruz asiyoruz nerede evde kuruyacak agahhaha
Sen ömründe kaç kere 20 kilo bıberı ipe dizip astın acabaOooohhhhhkonuş cemoşum konuşş
Hayatım biber kuruyunca kırmızı olacak öyle tadı çıkıyorİpe mi dizecez yav manyak mıyız nie diziyoruz biberi![]()
Anoo sinekler falan konar ben güzelce ınce ınce ortadan böler sofra bezine dökerim camları açarım yeşil yeşil rengini kaybetmeden kurur
20 kg boşver, ben ömrümde biber asmadm.Sen ömründe kaç kere 20 kilo bıberı ipe dizip astın acaba![]()
Bacım manyaklaşman kurban olayım hayat o kadar zamanı boşa harcamalık uzun değil. Bende şundan var sende al kurtar kendınıHayatım biber kuruyunca kırmızı olacak öyle tadı çıkıyor
İpe diziyoruz asiyoruz valla biber,patlıcan,fasulye,kabak aklina ne gelirse
Yapacağımız zaman yikayip öyle kullanıyoruz
Ayy onu unuttum ben de yaşlıyım bu sayfa çok hızlı gidiyor yetişemiyorumBen hamiş bir hatunum bi konudan. Bi konuya geçerken yoruluyorumson ayım havalar sıcak ağırlaştım etiket edi ediverin beni
![]()
Bütün sokak biber asılıBacım manyaklaşman kurban olayım hayat o kadar zamanı boşa harcamalık uzun değil. Bende şundan var sende al kurtar kendını
Aha da yeşil kurutulmuş biber . Diffirizde tutuyorumBütün sokak biber asılı
Alışmışım yapıyorum bu sene daha yapmadım ama o aletten alırsam onu da asarım![]()
Bende biber kalmadı ama patlıcan var dur atayımAha da yeşil kurutulmuş biber . Diffirizde tutuyorum![]()
Kurutulmuşu buzluğa neden atıyon, kurutmadan atsanaAha da yeşil kurutulmuş biber . Diffirizde tutuyorum![]()
Eskiler şu fileyi görse ne der kim bilir hahahasebze meyve kurutma filesi yaz çıkar trendyolda falan
Patlıcanı nie kuruttun bacımBende biber kalmadı ama patlıcan var dur atayım![]()
Evın ıcınde dolanmasın sıcakta dolap boş çalışıyor mkKurutulmuşu buzluğa neden atıyon, kurutmadan atsana![]()
HahahaAyy onu unuttum ben de yaşlıyım bu sayfa çok hızlı gidiyor yetişemiyorumşey aklıma geldi bu kenevir pis bişey değilmiydi kız aşuremin içinde ne geziyor kumpas mı kurdun yoksa bana
![]()
Anam gördü bizim zamanımızda yoktu siz şanslısınız didi ne diyecekEskiler şu fileyi görse ne der kim bilir hahaha![]()
bizde patlıcan yiyen yok ki kurusunu kim napsınBak bunlar kuruyor ya asılı sekilde heryerde duruyor bişey olmuyor
Boşuna dolabı doldurma sende böyle yap
Eki Görüntüle 3619796
Ellerimin halini görmeyin temizlikten kizardilar![]()
Patlıcan kurutmasının yemeği kızartması güzel oluyoPatlıcanı nie kuruttun bacım
Evın ıcınde dolanmasın sıcakta dolap boş çalışıyor mk
Hahahahe böyle mübarek bi yiyecek kafa yapmalı herkes bagımlısı olmalı die düşündüm onuda ekledim
![]()