aszeynep burun tasarımı. yorumlar arkadaşlar:)

aszeynep tasarımında yanlış görmediysem çeneni büyütmüşsün ki cok dogru bir karar fakat bence burun ucunu biraz daha kaldırabilrsin...)

aslında şimdi baktım da kalkıklıgı güsel görünüyo fakat bişi eksik, biraz kavis ve yandaki kıkırdakları incelttirebilrsin....

cnm bende tasarim yaptim sana ama gzl olmadi cünkü foto cok kalitesiz:/ ve alan dar
arka plan bos olan ve daha büyük bi foton varsa bende seve seve sana tasarim yaparim:)
opuyorumnanaktan

ben burunu biraz kalkik buldum, profilden pek belli olmadigini düsünüyorum
o yüzden kalkik bence..
yoksa gayet güzel olmus..boshayallersmile

cnm bende tasarim yaptim sana ama gzl olmadi cünkü foto cok kalitesiz:/ ve alan dar
arka plan bos olan ve daha büyük bi foton varsa bende seve seve sana tasarim yaparim:)
opuyorumnanaktan

teşekkürler fstk bugün kendime güzel bi foto çekeyim bakiim nasıl olcak.

ben burunu biraz kalkik buldum, profilden pek belli olmadigini düsünüyorum
o yüzden kalkik bence..
yoksa gayet güzel olmus..boshayallersmile

aslında yandan böyle kaldırınca önden nasıl durur bilmiyorum. doktora sorucam. burun deliklerim önden gözükmesinde. belki birazda burun deliklerimi küçültürüm tabi doktor yapılabilir derse.

fıstık güzel tasarımlar yapıyor canım.sen onun yapacağı tasarımı bekle bakalım bir:))senin yaptığında güzel ama biraz daha kavis verilebilir:))

fıstık güzel tasarımlar yapıyor canım.sen onun yapacağı tasarımı bekle bakalım bir:))senin yaptığında güzel ama biraz daha kavis verilebilir:))

evt asileme katiliyorum a.s bana da fstk yapti cnm sagolsun.opuyorumnanaktan. a.s. yakinda doktorlara kendi tasarimlarimizla gidecegiz laelaelaelaelaesositososito

asilem44 .!.:
evt asileme katiliyorum a.s bana da fstk yapti cnm sagolsun.opuyorumnanaktan. a.s. yakinda doktorlara kendi tasarimlarimizla gidecegiz laelaelaelaelaesositososito

zemuszemus
tskler kizlarrr opuyorumnanaktan
bayanssulusmile ben kendime yaptigim tasarimi götürcem kaydirigubbakcemile3 :lepi:

Arkadaşlar profilime yeni bir albüm yaptım. orda daha net fotoshop. herkese açık bir albüm. bakarsanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…