Aszeynep once ve sonra. 18 gün sonraki foto

aszeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
275
0
96
İstanbul
Arkadaşlar eski ve şimdiki halimi karşılaştırmak için yeni bir fotoğraf ekledim. Bu arada artık mutluyum. Hala şişlerim var kaş aram değişmedi ama sabırla ve mutlu bir şekilde bekliycem.​

yerine oturmaya baslamis gibi di mi? cok sevindim artik mutlu olmana, bosuna uzdun kendini ilk zamanlarda. daha da guzel olacak kesinlikle :1hug:

yerine oturmaya baslamis gibi di mi? cok sevindim artik mutlu olmana, bosuna uzdun kendini ilk zamanlarda. daha da guzel olacak kesinlikle :1hug:

çok saol eluard. aslında moralimin düzelmesinde doktorumun büyük etkisi oldu. kaş aram hala aynı ama mutlu olursam daha çabuk iyileşicek diye düşünüyorum. Gerçekten çok zorlu bir süreçmiş. :sinifsinif:

Zeynepcim cnm gercekten cok begeniyorum burnunu, sislikler resimde hic belli olmuyor ama kendin daha iyi hissedersin tabiki. cok mutlu olursun insallah ben cok begeniyorum yuzunle cok uyumlu:))

çok teşekkürler Melidecim. Ben de artık mutluyum. Anladım ki ben mutlu oldukça daha da güzelleşiyor:) Hala kaş aram kötü ( tabi eskiye nazaran daha iyi ) yine de iyiyim. Doktorumu dinliyorum:))

bu burun çok güzel olacak ben size söyliyim..muntazam olmuş..albümünüzde önden fotonuza da baktım ..kalkıklığı çok güzel ve burun ucu hiç sarkık durmuyor dümdüzz ..adınıza çok sevindim..Geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun aszeynep. Umarım yeni burnunla çok mutlu olursun. Doktorun Yakup Avşarmıydı?

cnmmm çok yakışmışşş gözlerirn içi gülüyorrrr:)dahada güzel olcak zamnala:)

Çok teşekkür ederim canım. Allaha şükür gerçekten şimdilerde daha mutluyum. Umarım sonradan da bir sorun çıkmaz.

aszeynep kaş arası kötü derken?? bende seneler önce rhinoplasty oldum ama hiç böyle bşy hatırlamıyorum

teşekkür ederim özlem. kaş ve gözlerimin arası çok kalın duruyor. bu yüzden bakışlarım da eskisi gibi değil. fotoğraflarda da farkediliyor aslında. ama doktorum bunların şiş olduğunu ve iniceğini söyledi. bende sabırla bekliyorum artık.

Arkadaşlar burnum hergün değişiyor. Bakalım en sonunda nasıl bir şekil ortaya çıkıcak. Bu değişim sırasında da ben hep bunalım geçiriyorum. Acaba böylemi olucak şöylemi olucak bu şekilde mi kalıcak. Ama gerçekten en son şeklini çok merak ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…