• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller at kestanesi yüzdeki kılcal damarlar için denenme aşaması bugun 4.günüm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar at kestanesinin yuzdeki kılcal damarlara iyi geldiğini kızarıklıgı aldıgını duydum.
hemen aldım ve yağı gece sürüp yatıyorum bugun 4. gecem bir gece kalktıgımda yuzum bembeyazdı..ama sonra geçti....:(
sebebini bilmiyorum.
fotolarınıda eklicem ben soğukta veya sıcakta bazen cok kızarabiliyorum. bir degısım olursa yazacagım bitene kadar kullanacagım.
burası denenme surecı
gün 4.
değişim.yok

arkadaşlar at kestanesinin yuzdeki kılcal damarlara iyi geldiğini kızarıklıgı aldıgını duydum.
hemen aldım ve yağı gece sürüp yatıyorum bugun 4. gecem bir gece kalktıgımda yuzum bembeyazdı..ama sonra geçti....:(
sebebini bilmiyorum.
fotolarınıda eklicem ben soğukta veya sıcakta bazen cok kızarabiliyorum. bir degısım olursa yazacagım bitene kadar kullanacagım.
burası denenme surecı
gün 4.
değişim.yok

son durum nedir faydasini goruyormusun

canım o sorun bendede var malesef at kestanesini bende duymuştum ama inanmadım açıkçası çünkü ben eczacımdan 75 tl ye bi krem aldım hiç bir işe yaramadı resmen para tuzağı işallah sana iyi gelir gelişmeleri yazarsan bakalım faydasını görürsen bnde alayım bari:43::43:

12.günü kullandım bugun gece sürmeyi unuttum .
hiç bir gelişme yok ama yüzüm soyuluyor daha fazla soyuluyor bitkisel ürünler 21.22 gunden sonra işe yararmış bu yüzden kutu bitene evleneen kadar devam:D

arkadaşım aynı sorun bende de var.. dün kullanmaya karar verdim.. çünkü bir ay içerisinde sol yanağım gözle görünür derecede 6 -7 tane kılcal damarlarım arttı ve devamı geliyor..yüzüm hep kırmızı oldu beyaz iken.. bu durum moralimi çok ama çok bozdu.. aynalara küstüm.. sınavım var çok önemli kendimi veremiyorum..

bu konu ile ilgili kesin çözüm bulan , bilen varsa Allah için paylaşsın... bu arada tüm islam aleminin kandili mübarek olsun..

sizinde kandiliniz mübarek olsun bende bununla ilgili konu açmıştım at kestanesi varislerede çok iyi geliyormuş damar büzücü özelliğinden dolayı benimde sağ yanağımda var bu sene olsu bende alıp en kısa zamanda deneyeceğim inşallah

normalde açtıgım butun konuların takipcisiyim kzlar.
ama unuttum ya buna bakmayı
kullanmayı bıraktım kesinlikle faydası yok yanakları dahda kurutuyor zararı var. yani.
isteyen kullansın ama bıraktım faydasını gormeyince.1 ay kullan faydası olmasın ister istemez soğuyor insan.

seninki hangi markaydı tatlım benimki karden ben aslında mecitefendiyi beğeniyorum ama burda yok sanırım izmirde hep o markayı alırdım bana sanki sahteymiş gibi geliyo çünkü sabit yağların hepsi aynı kokuyo uçucu yağlar daha keskin mesela çağla şıkel argan yağı kullanıyomuşya gerçek fiyatı 150 tl falanmış bizse 5 tlye alıyoruz ne kadar gerçekler artık sen düşün ama bi ümit inş işe yarar :37:

seninki hangi markaydı tatlım benimki karden ben aslında mecitefendiyi beğeniyorum ama burda yok sanırım izmirde hep o markayı alırdım bana sanki sahteymiş gibi geliyo çünkü sabit yağların hepsi aynı kokuyo uçucu yağlar daha keskin mesela çağla şıkel argan yağı kullanıyomuşya gerçek fiyatı 150 tl falanmış bizse 5 tlye alıyoruz ne kadar gerçekler artık sen düşün ama bi ümit inş işe yarar :37:

5 liraya argan yağı anca sahte olur argan yağının şişesi 100 lira felan.
herkez çapında birşeyler deniyor işte. markası karden şuanda karşıda duruyor baktımda

demek istediğim bizim aldığımız yağlarında bence gerçekleri var ve biz alamıyoruz aldıklarımıza gerçek zannediyoruz malesef ama bi yandanda düşünüorum badem yağı hint yağı bunlarda karden ve badem yağı benim kirpiklerimi uzatmıştı etki ediyo yani param olsa direk lazer yaptırıcam ama çalışmadığım için mümkün olmuyo:50:

ben de yaklaşık 10 gündür göz altı morlukları için sürüyorum, bunun yanı sıra yüzümde damarlanmalar da var, henüz bi etkisini göremedim yada bana öyle geliyor bilmiyorum. bugün sürmedim yatarken ve göz altlarım feci şişmişti. ondan değildir belki ama patatesle indirmeye çalıştım indi şimdi yine sürdüm at kestanesi yağını. inş ilerde yağ bezecikleri filan yapmaz yüzümde. en iyisi lazer diyorlar ama korkuyorum yüzde kullanılmasında... bakalım.....

Back
X