- 24 Aralık 2020
- 7
- 1
- 36
- Konu Sahibi Eflinnnnnee
Merhaba kızlar evleneli 5 yıl olcak bir tane çocuğum var. Borcumuz var bir türlü bitmiyor altınlarımı bozdurdum kapansın diye iki üç bin kalmıştı yine tekrar borç çoğalmış. Evi geçindiren eşim. Neyse 4 aydır her gün at yarılı oynuyormuş 10 gündür falan oynamıyor ve gizli bi şekilde oynamış ben geçmişinde fark edip hesabına girdim yani nerdeyse 60 bin belki daha fazla para harcamış sürekli borçtan bahsederken bana. Söyledim neden gizli oynadın rızkımızı kumara mı verdin borç içindeyken biz nasıl güvencem sana dedim pişmanım bir daha olmucak bir daha bişey görürsen o zaman ayrılırsın diyor. Bunlarda aile geleneği gibi babası da oynuyor sürekli baba böyle olunca çocuğu da böyle oldu. Kızlar ben nasıl güvencem nerden bilcem oynamadığını başka hesap açar bişey yapar haberim olmaz ki bıraktım diyip duruyor 10 gündür oynamıyor sadece. Kendimi çok kötü hissediyorum gizli saklı kızarmışım diye. Kim bilir kızacağım diye daha neleri saklayacak bide ben bunu önceden uyardım iddia oynamıştı oynama istemiyorum dedim tamam demişti üstüne bunu görünce şok oldum bize harcamayın derken kendinin yaptığı