Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel sigortayla gidiyorum 208 TL fark ödüyorum her muayenede sigortasız muayenesi 400 tl falan diye biliyorum sgklı indirimli ne kadar hiç bilmiyorum. doğum fiyatı çok yüksek olduğundaan mesut beye geçmeyi düşünüyorum. elif hanımdan memnunmusunElif hanıma gidiyorum.vural15 Umut beyin muayene ücreti ne kadar SGK ile?
merhaba arkadaşlar,
bu haftasonu dışarıda özel bir doktorun muayehanesine gittim, 200TL aldı muayene için, 15gün kontrol süresi mevcut.
yorumlarınıza bakılırsa atakent acıbadem de benzer, hatta daha uygun fiyat olunca buraya gözükmek daha makul geldi.
bir sorum olacak, özel doktorum, testler için sağlık ocağı/devlet hastanesinde yapabilirsin diyor, acıbadem doktorları böyle bir esneklik tanıyor mu acaba?
yanıtınız için teşekkürler, peki doğum ücretleri hk bilginiz var mıdır?Acıbadem' de kontrol süresi 10 gün. Tahlilleri başka yerde yaptırabiliyorsunuz, kendi kan tahlilleri oldukça yüksek tutuyor SGK farkı ile bile.
yanıtınız için teşekkürler, peki doğum ücretleri hk bilginiz var mıdır?
Slm'lar bende acıbademde bir doktorla devam etmek istiyorum.Ancak mesut kayman ile Elif hn arasında karar veremedim.Doktorun ilgili ve açıklayıcı bilgiler vermesi en temel şart olsa gerek hamilelik döneminde.
Merhaba. Ben Umut Dileğe gidiyorum. Siz herhangi bir doktora gittinizmi acıbademde?Merhabalar herkese,
Hastaneye giden, doktor önerisi ve fiyat hakkında fikri olan bilgilendirme yapabilir mi?