ATAKENT ACIBADEM HASTANESİ DOĞUMMM

vural15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
716
577
103
36
Kızlar atakent acıbademde doğum yapan var mı acaba diğer acıbademlerden daha mı kötü memnun kaldınız mı? doğumuma az kaldı tavsiye ediyormusunuz yaşadıklarınızı anlatırmısın

benim de aynı soru için bilgiye ihtiyacım var, yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar :)

Ben de aynı hastaneye gidiyorum, 2 defa gittim henüz doktoruma, şimdilik iyi gibi. Evime yakın olduğu için tercih etmiştim. Ancak gidenlerden çok fazla yorum gelmedi burada.

Hangi doktora gidiyosunuz kızlar derya hanım doğum iznine çıkıcakmış ben umut talat dilek e gidiyorum en başından beri ama doğum için mesut beye gitmeye başlıycam bundan sonra 30 haftalık hamileyim.

Elif hanıma gidiyorum. vural15 vural15 Umut beyin muayene ücreti ne kadar SGK ile?
Özel sigortayla gidiyorum 208 TL fark ödüyorum her muayenede sigortasız muayenesi 400 tl falan diye biliyorum sgklı indirimli ne kadar hiç bilmiyorum. doğum fiyatı çok yüksek olduğundaan mesut beye geçmeyi düşünüyorum. elif hanımdan memnunmusun

Ben konuşkan bi doktor olmasını istiyordum aslında, ancak Elif hn sakin biri, gerekli bilgiyi ben veriyorum diyor, her gittiğimde haftama göre bilgilendiriyor yani. Sık sık doktor değiştirmek de istemiyorum :KK43: Birilerinden yorum gelse için rahat edecek de.... Doğum fiyatları standart değil mi oranın, doktora göre mi değişiyor? Elif hn ın SGK lı muayene ücreti 120 TL. Normal ücreti 320 galiba.

merhaba arkadaşlar,

bu haftasonu dışarıda özel bir doktorun muayehanesine gittim, 200TL aldı muayene için, 15gün kontrol süresi mevcut.
yorumlarınıza bakılırsa atakent acıbadem de benzer, hatta daha uygun fiyat olunca buraya gözükmek daha makul geldi.

bir sorum olacak, özel doktorum, testler için sağlık ocağı/devlet hastanesinde yapabilirsin diyor, acıbadem doktorları böyle bir esneklik tanıyor mu acaba?

merhaba arkadaşlar,

bu haftasonu dışarıda özel bir doktorun muayehanesine gittim, 200TL aldı muayene için, 15gün kontrol süresi mevcut.
yorumlarınıza bakılırsa atakent acıbadem de benzer, hatta daha uygun fiyat olunca buraya gözükmek daha makul geldi.

bir sorum olacak, özel doktorum, testler için sağlık ocağı/devlet hastanesinde yapabilirsin diyor, acıbadem doktorları böyle bir esneklik tanıyor mu acaba?

Acıbadem' de kontrol süresi 10 gün. Tahlilleri başka yerde yaptırabiliyorsunuz, kendi kan tahlilleri oldukça yüksek tutuyor SGK farkı ile bile.

Acıbadem' de kontrol süresi 10 gün. Tahlilleri başka yerde yaptırabiliyorsunuz, kendi kan tahlilleri oldukça yüksek tutuyor SGK farkı ile bile.
yanıtınız için teşekkürler, peki doğum ücretleri hk bilginiz var mıdır?

yanıtınız için teşekkürler, peki doğum ücretleri hk bilginiz var mıdır?

Hastaneye gidince bir broşür istemiştim doğum paketi hakkında, SGK ile normal doğum 5000-5500 civarıydı, sezaryan de epidural/genel anestezi şekline göre 6500-7500 arasıydı diye hatırlıyorum.

Elif hanıma 3. defa gidiyorum ve tavsiye ederim. Göründüğü kadar soğuk ciddi değil, her kontrolde bebek büyüdükçe daha fazla zaman geçiriyoruz, daha iyi tanıma fırsatı oldu.

Slm'lar bende acıbademde bir doktorla devam etmek istiyorum.Ancak mesut kayman ile Elif hn arasında karar veremedim.Doktorun ilgili ve açıklayıcı bilgiler vermesi en temel şart olsa gerek hamilelik döneminde.

Slm'lar bende acıbademde bir doktorla devam etmek istiyorum.Ancak mesut kayman ile Elif hn arasında karar veremedim.Doktorun ilgili ve açıklayıcı bilgiler vermesi en temel şart olsa gerek hamilelik döneminde.

Deneyin, ona göre karar verin. Elif hn gerekli bilgilendirmeleri her gittiğimde yapıyor. Mesut beyi bilmiyorum. İkili testi orada prof perinatolog yapıyor, o avantaj oluyor, detaylı bakıyor.

Devam ediyor musunuz bayanlar atakent acıbademe?
Derya hanım şubatta başlıyormuş

bende derya hanıma gidiyordum izni bitti fakat dogum konusunda kararsızım normal istiyrum ama sanki normal dogum destekleyen gbi degil derya hnm daha karar veremedim hala

Merhabalar herkese,
Hastaneye giden, doktor önerisi ve fiyat hakkında fikri olan bilgilendirme yapabilir mi?

TURGUT AYDIN DENİLEN DOKTORU ASLA TAVSİYE ETMİYORUM!!!

Biz faklı bir Tüp bebek merkezinde tedavi olduk ve çok şükür ki hamile kaldım. Evime yakın olması sebebi ile ve tüp bebek ihtisası yapmış olması sebebi ile Turgut Aydın'dan randevu aldım.
İkinci tüp bebek denemesinde hamile kalmış biri olarak gittiğim Atakent Acıbadem Hastanesi Turgut Aydın ilk randevum tam bir fiyaskoydu... Toplam vajinal muayene ve görüşme sürem 8 dk sürdü. Çünkü kendisinin randevularına sadık olmadığını bu nedenden dolayı görüşmelerini kısa tuttuğunu kontrole gittiğimde bir kez daha anladım.
Kısa cümlelerle adeta odasından kovarcasına bir ilk muayene görüşmesi yaptığım yetmezmiş gibi bir hafta sonra kontrole gittiğimde birçok soru hazırlamama rağmen yine yarısını soramadım kendisine çünkü geç gelmişti, yine hastası bekliyordu ve herşeyden önemlisi kahvaltısını etmemişti. şaka gibi....
hamileliğimde kaç kilo almalıyım? şuan kiloma bakacak mısınız demeseydim kilomu falan ölçmek aklına asla gelmeyecekti.
O gün bebeğimin kalp atışlarını ilk kez duyacaktım. Kapl atışlarını duymam ile kapaması bir oldu hatta anlayamadım gelen sesi, kendisine baktım bişey demedi sonra hemsireye baktım, hemşre kafasını salladı evet kalbi der gibi ama doktorda asla bir kelam yok... Sonrasında hemen kapadı halbuki videoya almak istemiştim ancak buna müsade etmedi...
En son diyaloğumuz ise en enteresanıydı... İlk görüşmemiz de 8 dk sürdü bu görüşme de oldukça kısa oldu dediğim de ise ne konuşacağız ki yeter işte bu kadar, hadi arkadaşlar (nereden arkadaşı oluyorsak kendisinin) görüşürüz dedi odasının kapısını açtı ve resmen bizi odadan kovdu!!!!

Back
X