Ataköy,b.köy,florya civarında düğün mekanı ACİLL YARDIMM!!!

ErdeminE

mis kokulum iyi ki gelmis
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
1.008
1.422
333
35
nişanlımla beni büyük bi telaş sardı.. Düğün mekanı!!! Çevremiz geniş ve gelmesini istediğimiz özel davetliler var ve acaba nerde yaparsak daha çok katılım olur diye düşünüyoruz! çapa tarafında meşhur taç düğün salonunu çok beğendik ama herkes uzak diyo...Şu an incirli gönül davet i düşünüyoruz.Ama fikirlerinize ihtiyacımız var.. Ben bahçelievler de oturuyorum ama evlenince küçükçekmeceye gidicem... Bakırköy tarafları uygun olur diye düşünüyoruz ama hala bi fikrimiz yok lütfen yardımcı olunn bizeeeee.....

bizde düşündük orayı ama yemeksiz olmuyormuş ve gerçekten fiyat olarak sıkıntı yaşatıyo bize... ama eğer fiyat hakkında seninde bilgin varsa paylaşırsan sevinirim... Şimdiden teşekkürler canım...

canım bn pek bilmem uygun yeri falan biz salonda yaparız hep düğünleri ama k çekmeceye geleceğine sevindim bende orda oturuyorum

aaa neresinde canım... Biz soğuksu da oturcaz! normalde doğma büyüme bahçelievlerliyim ama küçükçekmeceli sayılırım son 1.5 yıldır:asigim: ama gerçekten güzel bi semt...

sefaköy canım:) hoşgeldin ozaman bizim oralara:)
soğuksu yakın bize

ataköyde yunus emre kültür merkezi düğün için güzel bir yer.yada galerianın yan tarafında gaden doğa düğün için çok güzel bir mekan.

Gönül davetin ve taç düğün salonun fiyatları nasıl acaba bende araştırıyorumda?

canım gönül davetle görüşmeye gittik paket programları var biz yemekli istemiyoruz böyleyken fiyatı 3000-3500 arası... Taç la görüşme fırsatı bulamadık henüz. Bu arada gönül davet gerçekten çok harika ama 275 kişilikmiş yetmez mi acaba diye düşünmekteyiz

Gönül davetle bir arkadaş için görüşmeye gitmiştik kesinlikle kaliteli insanlar ancak süslemeler de yemek de pek nette göründüğü gibi değildi açıkcası biraz kafası karışmıştı..

bakırköydeki gönül daveti ben nişan için araştırmıştım 1.850 civarı bir fiyat vermişlerdi en uygun menü için yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 300 kişi kadar kapasitesi var oranın ikramı falan çok şık oluyo ama bir arkadaşımın kına gecesi orda olmuştu...

gönül davet çok uygun ama ben de merak ediyorum yemeklerini falan.
florya sosyal tesislerinde ise minimum 400 kişilik düğün yapılıyor...

amannnn amannn diyorum garden doğa için tam bir rezillik. sakın görüntüsüne aldanmayın satışta söylenenlere hiç aldanmayın arkadaşlarım çok pişman olmuşlardı. hepimiz çok üzülmüştük.bir bigün brunca gitmiştik ben orda görüp önermiştim sonra çok pişman oldum. parayı alana kadar her şey çok güzel...ama sonra garsonlar rezalet. sonradan bir sürü çıkan masraf. mayfavari sahipleri... yemekler çok kötü bir de problem oldu mutfağa girdik cirit atan fareler. hadi dedik yeşillik olacak elbette fare ama olamaz bu kadarıda. aman derim amannnnnnnnnn

yedikule-zeytinburnu nda Çağteks gelinliğin bahçesinde kır düğünleri yapıyorlar çok güzel tavsiye ederim

Gönül Davette kına organizasyonu nasılo oluyor kızlar? Düğün gibi mi fiyatları yoksa daha farklı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…