paslanmaz diye aldın ve paslandı çok garip gerçekten. benim takımdan ayrı aldıklarım bile paslanmadı cnm. kullandığın deterjandan olabilirmi acaba. ben calgonit kullanıyorum. metal parlatıcı ile parlatıp kullanabilirsin ama yıkanınca tekrarlayacaktır. en iyisi sen yni bir takım al.
ya kizlar hic sormayin valla... benimde öyle yaa daha 1 sene bile olmadi ki cokta pahaliya almistim zamaninda bilasik makinasindan mahvoldu.calconit kullaniyorum ama hala pas hala pas
arkadaşlar ne kadar iyi marka olursa olsun,üzerinde kalan sudan yine paslanıyor yani yüzeysel,hangimiz bulaşık makinasından çıkarırken tek,tek siliyoruzki,olduğu gibi koyuyoruz,,onun için belli sürelerde,kloraklı suyun içinde arıtmak,ilk günkü gibi oluyor,şahsen ben öyle yapıyorum,h,ç bir sorunda yaşamıyorum..........
paslandığı zaman ne kadar ne yaparsan yap yine o pas gitmiyor.Ne yazıkki benim çatal bıçak setim de buna kurban gitti hemde çok ünlü bir markaydı ama paslandı.
cnm benimde ilk yıkadıgımda onca para verdıgım mısafır takımım paslandı
bende ogunden berı onları makınada değil elde yıkıyorum
napalım goturup gerı versem yenısıde aynı olcak
en ıyısı elde yıkamak
makınada aşırı sıcak sudan olablir belki bilemiyorum nedenini ama elde yıkayınca hıc bısey olmyyor