Ben kırk yaşımı geçtim evim yok hala evim olsun diye çabalıyorum,bişeyler yapmak istiyorum hedeflerim hiç bitmez,sizin yaşınız daha 25!!!!!Çok sıkılıyorum bir gün plan yapsam ertesi gün vazgeçiyorum. Hayallerimin yarım kalmasından bıktım herşeyi planlayan çalışkan arkadaşlar o enerjiniz nereden geliyor ya da sizi harekete geçiren nedir ? 25 ten sonra kariyer yapan var mı?
Güzel örnekler neredesiniz ?
(Başlıkta ufak karışıklık oldu sadece Atalet olarak okuyabilirsiniz başlığa yorum değilde soruya cvp verirseniz daha sevindirici olur şimdiden teşekkür ederim)
Güzel bir fikir aynen deniycemTabiki.
Depresyona girdim, aylarca yataktan sadece yemek ve tuvalet için çıktım. Günlerce konuşmadığım oldu. O kadar kötü bir ruh hali ki
Kişisel gelişim videoları izlemeye başladım. Sonra iyi hissetmek adında kitap okudum. Lan dedim birsey yapmam lazım. Uzman destek alamam ama ölmedim daha. Hatta ilk yürüyüş yaparak başladım. İnsan içine çıkmaya utandığım için yaz zamanıydi, akşam biraz yürüyüp eve geleyim dedim. Sadece Yürüyüşe bir süre devam ettim. Sonra 10sayfa kitap okumayı ekledim, sonra uzun süre yatmaktan ve hareketsizlikten beden yapım bozulmuştu, kısa süreli spor ekledim. Sonra yoga falan derken dedim ki neden dil öğrenmiyorum. Onu da ekledim.
İlham eve ölmüş gibi hareketsiz yatana gelmiyor, hareket ederseniz enerjinizi, zihninizi rahatlatirsaniz algılarınız açılır. Hadi birsey olsun da bana enerji versin diye beklemeyin. Hiçbir zaman gelmez. İstemiyor olsanız bile dışarı çıkın, hareket etmeye çalışın. Enerji artarak üretilmeye başlayacak zaten.
Çok sıkılıyorum bir gün plan yapsam ertesi gün vazgeçiyorum. Hayallerimin yarım kalmasından bıktım herşeyi planlayan çalışkan arkadaşlar o enerjiniz nereden geliyor ya da sizi harekete geçiren nedir ? 25 ten sonra kariyer yapan var mı?
Güzel örnekler neredesiniz ?
(Başlıkta ufak karışıklık oldu sadece Atalet olarak okuyabilirsiniz başlığa yorum değilde soruya cvp verirseniz daha sevindirici olur şimdiden teşekkür ederim)
Bekliyorum cevabınızıya başlığı yeni gördüm, zevkle yazacağım konular ama işe gitmem gerek. bi öneri bırakıp kaçacağım
james clear'in Atomik alışkanlıklar kitabı başta olmak üzere alışkanlık edinme üzerine yoğunlaşabilirsiniz. konunun bu ucu motivasyon bi ucu rutinler gibi görünüyor çünkü.
Bekliyorum cevabınızı
Bu cevabı ben yazdım.34 yaşındayım. Ben de hayatımı toplamaya çalışıyorum. Neredeyse her konuda hayatımı değiştirmeye çalışıyorum. İçimden gelmiyor gençlikteki hayaller hevesler yok. birsürü kötü anı yük birikti sırtımda.
Motivasyonumu kazanmaya çalıyorum.