ataletsizlik

Revanchee

#serçe#
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
269
271
103
mrba arkadaslar ünv. hazirlaniyorum ev isi spor falan derken derslere calisamiyorum bi isteksizlik var sürekli plan yapiyorum uyamiyorum plana yasadigimz yere yeni tasindik arkadasimda yok simdi ben benim gibi bi arkadas varsa onunla yaris yapmak istiyorum yani hirs mucadele falan iste diger turlu harekete gecemiyorum(

Nerden buluyosunuz Allah aşkına böle başlıkları Ne var cnm bunda utanılacak bnde yanlış yazılmış diye baktım vallahi ne yalan söliyim

Nerden buluyosunuz Allah aşkına böle başlıkları Ne var cnm bunda utanılacak bnde yanlış yazılmış diye baktım vallahi ne yalan söliyim
♡♡
Ben de öyle düşündüm canım ya bir yandan da adalet ne alaka acaba dedim ama diğerini hiç duymamıştım bu zamana kadar :)

Ataletin kelime anlamı eylemsizlik halidir. Herhangi bir harekete karşı birçok sebebe bağlı olarak direnç gösterme durumudur. Kişinin neyi istediğini ve buna ulaşmak için neler yapacağını bildiği halde harekete geçmemesi, içinde var olan potansiyelini, yeteneklerini kullanmaması yani yapılması gerekeni bildiği halde yapmaması onun atalet halinde yaşadığını gösterir. İsteksizlik, yorgunluk, depresyon, tembellik gibi durumların bir arada yaşandığı bir çeşit psikolojik kanser olarak adlandırılan atalet, sinsice gelir ve fark edilmediğinde zamanla tüm vücudu ve ruhu ele geçirir. En tipik belirtileri; tembellik, ertelemecilik, tükenmişlik sendromu, bezginlik, bahanecilik, isteksizlik gibi eylemsizlik halleridir.
Teşekkür eder saygılarımı sunarım Konu sahibinden özür diliyorum fakat konuya bi açıklık getiemwk gerektiğini düşündüm

Valla en az senin kadar ataletsizim

Sınava çok az kaldı. Bu sene zor, Türkçeden çakarsın...
Ataletsizliğe devam.

"Ooo yeni bir kelime öğrendim hemen bir başlık açayım biri düzeltmeye kalkar nasılsa kapak ederim. "Ama onu da

ev işi, spor ya da diğer faaliyetleri derslerin önüne koyuyorsun demekki ya da bahane üretiyorsun önce şu işleri yapayım diye
bence nette ya da gerçek hayatında çalışan insanlarla konuş, insanlar neler yapıyor diye bak, belki bu seni gaza getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…