ataletsizliğin anlamını biliyomusunuz?Adaletsizlik olmasın??
Spordan derse değil, dersten spora vakit ayırman lazım
Nerden buluyosunuz Allah aşkına böle başlıklarımrba arkadaslar ünv. hazirlaniyorum ev isi spor falan derken derslere calisamiyorum bi isteksizlik var sürekli plan yapiyorum uyamiyorum plana yasadigimz yere yeni tasindik arkadasimda yok simdi ben benim gibi bi arkadas varsa onunla yaris yapmak istiyorum yani hirs mucadele falan iste diger turlu harekete gecemiyorum(
♡♡Nerden buluyosunuz Allah aşkına böle başlıklarıNe var cnm bunda utanılacak bnde yanlış yazılmış diye baktım vallahi ne yalan söliyim
ataletsizliğin anlamını biliyomusunuz?
Açıkçası tam anlayan çıkmadı henüz.noktalar.......virgüller,,,,,,
anlayan arkadaşlar bravo.
ne başı belli,ne sonu
Ahahah.. yılın son günü hepimizin kafa gidik Nana'cım :)Herkes adalet diye düşünmüş bende atletsizlik diye okudum.konuya girerken
Valla en az senin kadar ataletsizimmrba arkadaslar ünv. hazirlaniyorum ev isi spor falan derken derslere calisamiyorum bi isteksizlik var sürekli plan yapiyorum uyamiyorum plana yasadigimz yere yeni tasindik arkadasimda yok simdi ben benim gibi bi arkadas varsa onunla yaris yapmak istiyorum yani hirs mucadele falan iste diger turlu harekete gecemiyorum(
Konu sahibide isteksizlik yazsaydı onu da başka yere çekerdikAhahah.. yılın son günü hepimizin kafa gidik Nana'cım :)
İçimiz fesat sanırımKonu sahibide isteksizlik yazsaydı onu da başka yere çekerdik
mrba arkadaslar ünv. hazirlaniyorum ev isi spor falan derken derslere calisamiyorum bi isteksizlik var sürekli plan yapiyorum uyamiyorum plana yasadigimz yere yeni tasindik arkadasimda yok simdi ben benim gibi bi arkadas varsa onunla yaris yapmak istiyorum yani hirs mucadele falan iste diger turlu harekete gecemiyorum(
mrba arkadaslar ünv. hazirlaniyorum ev isi spor falan derken derslere calisamiyorum bi isteksizlik var sürekli plan yapiyorum uyamiyorum plana yasadigimz yere yeni tasindik arkadasimda yok simdi ben benim gibi bi arkadas varsa onunla yaris yapmak istiyorum yani hirs mucadele falan iste diger turlu harekete gecemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?