Atama tercihleri hakkın da yardımcı olur musunuz

Leyleydley

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
514
1.611
33
Merhaba arkadaşlar yıllardır atanmak için kpss çalışıyorum ve sonunda tercih yapma hakkı kazandım. Ancak puanım çok gerilerde 250 kişi alacak ben 215. sıradayım. Ankara da oturuyorum Ankara'nın çevre illerine atanmak için nasıl bir yol izlemem lazım. Resene kalıp çok ücra yerlere gitmekten korkuyorum tercih listemi hazırlarken nelere dikkat etmeliyim az çok biliyorum tabi ama doğru tercih yapmanin kuralı var mı bana yardımcı olur musunuz. Etrafim da atananlardan duydum yanlış tercih mağduru oldu diye öyle olmak istemiyorum . Cevaplarınız için teşekkür ederim

Merhaba ben de atanmak icin uğraşıyorum sağlıkçılar Birliği var Osman bey tercih listesi oluşturuyor çoğu kişiye instegramda suan instegram kullanıcı adını hatırlayamadım ama sağlıkçı isen bence bir şansını dene kaç puan aldın ben onlisans kpss 2020 den 75 puan aldım geçen haftalarda sınav vardı ona da girdim lisans kpss 21 Ekim de açıklanacak diye görmüştüm ama

Tamamen şans işi olduğuna inanıyorum. Bende ankaraliyim çevresi yüksek kapatır dedim Gaziantep tercih ettim 0.5 ile kaçırmıştım 5 sene önce 😊 yani bence bunun bir taktiği yok

Merhaba ben de atanmak icin uğraşıyorum sağlıkçılar Birliği var Osman bey tercih listesi oluşturuyor çoğu kişiye instegramda suan instegram kullanıcı adını hatırlayamadım ama sağlıkçı isen bence bir şansını dene kaç puan aldın ben onlisans kpss 2020 den 75 puan aldım geçen haftalarda sınav vardı ona da girdim lisans kpss 21 Ekim de açıklanacak diye görmüştüm ama
Diyanet benimki Hafız+ Lisans katogorisinde 77 puan aldım

Bence şansınız deneyin hanımefendinin de dediği gibi şans işi biraz da ben Ankara yüksek kapatır diye Antep yazdım aksilik ora yüksek Ankara düşük puanla kapattı hem de 2 sefer başıma geldi bu olay ben de ankarada oturuyorum

Back
X