Bence eşyalarını götür o dahi piskolojini etkiler, maddi ve manevi değeri vardır eşyalarım gönlün ve morelin hoş olsun kendini iyi hissetmen gerek herşey para değil başka uyduruk ve kokmuş kullanılmış eşya beni üzerdi , gurbettesin kendini evde iyi hissetmen gerek
amma çok nakliye parası istemişlerrrbence canım eşyalarını burda bırak ..varsa hani tanıdığın güvendiğin birisi.çünkü eşylar taşınırken mahvoluyor illaki zarar görür daha yeni evliymişsin ..depoya felan koyarsan bi problem yaşayacağını sanmam
amma çok nakliye parası istemişlerrrbence canım eşyalarını burda bırak ..varsa hani tanıdığın güvendiğin birisi.çünkü eşylar taşınırken mahvoluyor illaki zarar görür daha yeni evliymişsin ..depoya felan koyarsan bi problem yaşayacağını sanmam
bende eşimin askerliği için idareten 1 sene mardin de kalmıştım..eşya götürmemiştik hiç..ikinci el koltuk takımı çamaşır makinesi ocak felan almıştık..ikinci el alırken çok pahalı..birde tekrar geri satarız diye de dikkatli kullanmıştık ama yok parasına almışlardı..
sen bazı eşyalarını al götür..bazılarını da bırak bence..yolluk vermiyorlar mı hem?
İzmirden Şırnağa gidene kadar, orda eve yerleşene kadar da heba olacak eşyaların emin ol. Bir arkadaşım Ankaradan hakkariye götürmüştü bin pişman geri geldi. Birçoğunu elden çıkardı dönerken.
Kesinlikle götürme derim ben. İkinci el eşya alırsın. İdare edersin. Yazık olur ilk göz ağrına.
Az kalsın söylemeyi unutuyordum; hayırlısıyla gidip dönün inş.
nakliye fiyatlarını duyunca aynen öyle düşündüm ben de fakat eşyalara bakınca içim bi tuhaf oldu.derledim topladım oturdum ağladım:) yani daha önce ev taşırken çok şeye kıydık ailemle ne bileyim üniversite hayatında eşya alıdık da sattık da hiç zorlanmadım.nedense bu eşyalar biraz içimi yakıyor.belkide ailem sıkıntılı dönemlerinde bu eşyaları bana aldıkları için kıyamaıyorum bilemiyorum...ayy cimrileştim sankiiiii :))
bence de evinde rahat önemli ama o kadar paranın yarısına bile değil ikinci el yenisini de alırsınız zaten 4 yılda eskir gelince de yepyeni eşyalarınla oturmuş olursun ama böyle durumlarda aynı yere veya o taraflara tayini çıkanlarla anlaşıp nakliyeyi bebaber yapıp masrafı bölüşenler oluyor yasak değildir umarım memurlarnetten ulaşabilirsin hayırlı olsun darısı başıma atanamayan herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?