Öncelikle hayırlı olsun. Evlendiğimin 6.ayında ev değiştirdim aynı il içerisinde başka semte taşındım ve yeni mobilyalarım çizildi yıprandı.
İzmir'den Şırnak'a mobilyalarının dayanacağını sanmıyorum.Hemde nakliye ücreti oldukça yüksek bence götürme.
Ama 4 sene boyunca nerede tutacaksın o da ayrı bir sorun. 4 sene mobilyaların bekleyecek ve kullanılmamış olsa da
muhafaza edeceğin ortam da çok önemli nem vs.Beklerken de çürüyebilirler. Bir kısmını değerinin çok altına düşmeden satmayı
deneyebilirsin belki.
canım sen evden eve taşıma firmalarıyla değil de küçük nakliye firmalarıyla görüş. hatta merkezi doğuda olanlarla görüşürsen daha iyi olur. çünkü doğudan izmir'e mal getiren araçlar var. onlardan birini bulabilirsen çok uygun fiyata götürürsün eşyalarını. (arkadaşım 1500 ytl gibi bir ücrete götürmüştü). eşyaların oraya ulaşmadan siz orada bulunursanız ya da eşin , oradan bir kaç kişi ayarlayıp taşıtırsınız eşyalarınızı.
Bence eşyalarını götür o dahi piskolojini etkiler, maddi ve manevi değeri vardır eşyalarım gönlün ve morelin hoş olsun kendini iyi hissetmen gerek herşey para değil başka uyduruk ve kokmuş kullanılmış eşya beni üzerdi , gurbettesin kendini evde iyi hissetmen gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?