• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atamamız diyarbakır a cıktı kızlar :( napcaz oraları bileniniz var mı

Esinizin Gardiyan ataması Diyarbakıra cıksak gider misiniz

• Gideriz

• Gitmeyiz

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu sahibinin endişelerini çok görmeyin bence. Siz yaşadığınız için biliyorsunuz ama hiç fikri olmayan biri için korkutucu görünebilir.

Annemle kardeşim doğu turunda gördüler mesela ve bayıldılar. Şimdi ben de gitmek için can atıyorum.

İnsanları yalan yanlış şeylerle öyle bir korkutuyorlar malesef.

Diyarbakırlı tanıdıklarımın hepsi birbirinden kültürlü ve aydın insanlar.
Ben konu sahibinin endişelerini haksız görmüyorum.
Tabiki yaşamayan bilemez.
Ama yazım şekli çok irrite etti beni.

Dese ki gezecek görecek yer var mı, kira şu maaş şu, gitmek mantıklı mı. Yaşamı nasıl, neler yapıyosunuz, yok ben hiç istanbul dışında yaşamadım, alışabilir miyim. Ailem uzak kalır dayanır mıyım?

Bunları demek yerine galiba merkez yazmış. Kira yazmış. Sonra da yok ihtiyacımız yok, kazancımız iyi. Eşim gitmek istemiyor. Millet diyo oraya gidilir mi.

Sonuçta kimse kimseyi zorla buraya atamamış. Tercih yapmış ki gelmiş.

İlk mesajımın arkasındayım. Bu kadar önyargılılarsa mümkünse gelmesinler. Bari çok sevinecek birinin hakkını yemesinler.

Hangi ilçede yaşıyor ben de tercih yapacağım yakın dönemde
Arkadaşım şöyle; diyarbakırın merkezi yok. 4 ilçeden oluşuyor merkez. Kayapınar, bağlar, yenişehir ve sur. Sur un iç taraflarında olaylar olmuştu ki, orada zaten devlet daireleri vs yok. Merkez ilçelerde çalışan kesim için sıkıntı yok, gayet normal akıyor hayat. Onun dışında lice ve silvan ilçeleri biraz yaşanması zor. Uzak. Diğerlerinde bir sıkıntı olduğunu hiç duymadım.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Arkadaşım şöyle; diyarbakırın merkezi yok. 4 ilçeden oluşuyor merkez. Kayapınar, bağlar, yenişehir ve sur. Sur un iç taraflarında olaylar olmuştu ki, orada zaten devlet daireleri vs yok. Merkez ilçelerde çalışan kesim için sıkıntı yok, gayet normal akıyor hayat. Onun dışında lice ve silvan ilçeleri biraz yaşanması zor. Uzak. Diğerlerinde bir sıkıntı olduğunu hiç duymadım.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Tesekkürler bilgi için hiç aklımda yoktu ama Biçok ilden daha iyi sanki diyarbakır
Terör olayları korkutuyo beni de

"istediğim şehir olursa giderim" diye mi çıkıldı yola? Atanmış zaten, çoktan arkasındakinin hakkını gasp etmiş olmuyor mu?

Ayrıca İstanbul ve Diyarbakır kıyaslaması neye göre?

Beykoz'da mı yaşıyorsunuz, vaktinizi Moda'da turlayıp mı geçiriyorsunuz? Haftasonu kahvaltılarını Ortaköy'de mi tercih ediyorsunuz?

Zannediyorum ki, zaten bulunduğunuz ilin cazibesini bile yaşayamıyorsunuz. Yoksa esnaf niye kamuya geçmeyi düşünsün, aylık geliri daha yüksek değilse

Ben teröre değinmek istemedim, çokça her yer aynı diye yazılmış zaten.

Esim infaz koruma memuru olarak oraya atandı ilce degıl sanırım merkez gidilir mi oralarda naparz bılmıyorum ya gardıyanlık da zor yanı oralarda fikirlerinize ihtıyacım var tanıdığınız var mı oralarda ne diyorlar kıra durumu merkezi nasıl kafamız cok karısık esimin kendı işi var suan abisiyle ortak durumumuz ıyı cok sukur orada calısma da istemiyor daha önce askeriyede calısuyordu bıraktı dogudan geldı smdı tekrar bilerek gidilir mı ama etrafımdakiler kimi dusunun gidin dıyo devlet işi bı dha gelmez dıyo kimi isiniz gucumuz var oralara bile bıle gidilir mı dıyo bızde bılmyrz napcagımızı sözleşmeli baslayack ustelık kadro gelme zamanı tayin zamanı derken uzun sure kalabiliriz o korkutuyor bizi ne yapcaz bilemiyoruz durum byle kızlar ne diyorsunuz anket cvplarınızide bekliyorum :KK43:(
Diyarbakırda yaşiyorum gayet güzel hiç telaşlanacak bi durum yok geldiğinde aşik olacaksin..

Bu arada diyarbakırlıyım...istanbul ankaraya 10 basar terör asil oralarda almiş başini gitmiş haberlerde hep oralar var burasi cennet hak etmeyen de gelmesin..

önyargılarınızı bir kenara birakin gidin.devlet isi bir daha ele gecmez.millet atanmaya calisiyor siz de elinizdeki fırsatı degerlendirmiyirsunuz.tvlerdeki haberler dogu ve guney doğuya olan düşünceleri olumsuz yonde tetikliyor.

Benim takıldığım nokta madem eşinizin işi var madem doğu ili çıkabileceği belliyken gidip başvurup kazanıp da sonradan gitmeyi DÜŞÜNMEK ne demek diğer insanların emeklerine yazık belki eşiniz girmese gerçekten ihtiyacı olan başka bir insan atanacaktı bunları bile bile yapsa keşke herkes tercihlerini
NOT: 4 senedir atanmayı bekliyorum ve bu konularda gergin olabiliyorum kırmak amaçlı yazmadım

ben farklı bir istanbul'da mı yaşıyorum acaba? burası güvenli diyenden gerçekten şüphe ederim. burada bazı mahallelere yanlışlıkla arabayla girdiğimizde canımızı kurtardık diye sevinmiştik.
babam senelerce doğuya iş için gidip geldi; evet TÜRKİYE'nin her yeri gibi riskli bölgeleri olabilir, ama bunu tüm şehre mal etmeyin lütfen.

Doktor veya ogretmen olsam giderim oraya. Ama onun disinda gitmem sanirim.
Konu sahibi hakkinizda hayirlisi olsun

Kurban olurum diyarbakirimin toprağına. Keşke bende orda yasayabilseydim... :(
Terör her yerde var sadece Diyarbakır'da değil. .
Kültür demişsiniz , kültürden kastiniz nedir ?
Bi polis komsumuzun eşi vardı ; diyarbakir a ağlayarak geldi ama aglayarakta gitti...
Canım Memleketim. ...

Doktor veya ogretmen olsam giderim oraya. Ama onun disinda gitmem sanirim.
Konu sahibi hakkinizda hayirlisi olsun
kendi memleketim diye söylemiyorum ama d bakir yaşanılası bir şehir önyargılarla gelenler bir daha gitmek istemiyor ve basta boyle düşündükleri için çok da pişman olurlar . Her şehrin semtleri arasında fark vardır burda da oturacaginiz ve gece dışarı çıkarken endişe duymayacaginiz semtte oturmalısınız .
İs olarak da rahat nerden biliyorum gardiyan olan akraba ve arkadaşlarım var hic biri de bir gün olsun şikayet etmedi .
Kirmak istemem ama keşke tayin istemeden her ayrıntıyı düşünseydiniz zira neresi olursa olsun giderim diyen o kadar insan var ki , haklarına girmezdiniz . Hayirli olsun inşallah hakkinizda . D. Bakırla ilgili kafana takılan bisey olursa sorabilirsin .

Canim bizde muriyetten yillqrca orda yasadik cok guzel giden gwlnek istemiyor.okullari guzel ozel okullar uygun en buyuk avmler var .yemesi icmesi uygun cok luks mekanlarda kahvalticilari ayri, evleri cok luks ,cok ucuzdu suanda biraz pahalandi 800 1000 civari havuzlu istanbulda oturamayacagin kadar luks evler var.ozel hastaneleri cok,temiz genelde ozellere giderdik. bayan bayana geceleri sinemalara gunduzleri carsilarda gezerdik hicbir olumsuzlukla karsilasmadik .

Back
X