Atanabilmek ve motivasyon

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.312
2.216
133
Merhaba. Üniversiteden geçen sene mezun olmuş bir diyetisyenim. Devlet hastanesine atanabilmek için olan sınav 2 yılda 1 kez yapılıyor. Geçen yıl yeterli puan alamadım ve mesleğimi online danışmanlık şeklinde devam ettirdim. Bir sonraki KPSS 2022'de tam olarak 1 sene var. Bu sınavda iyi bir puan almayı hedefliyorum ama ders çalışırken "iyi bir puan alabilmek ya da alamamak" vb birçok düşünce aklıma gelince kaygılanıyorum. Kendi sınav süreçlerini güzel şekilde yönetebilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum bu kaygıları nasıl önleyip doğru şekilde motive olabilirim? 🌸

öncelikle bu süreçte sosyal medya kullanmayın , izlediğiniz dizi varsa bırakın bunlar maalesef hazırlık sürecinde çok zaman kaybı oluyor.

Hangi konuyu hangi tarihe kadar bitireceğinizi önceden planlayın

Türkiye geneli denemeler oluyor onlara aylık olarak mutlaka girin

Eğer çalışmıyorsanız mümkünde hergün aynı saatte ders basına oturup aynı saatte kalkın bu size disiplin katar.

Son olarak ; bu sınavın herseyin sonu olmadığını bilin ve kendinize güvenin.

Başarılar

Online danismanlikta kendinizi gelistirmeyi dusundunuz mu simdi hangi aralikta kazaniyorsaniz.
Bulundugum sehirde bir diyetisyen baya nam saldi özel hastanede calisiyor ve gunluk 50 hastaya bakiyor yarisi kontrole gelen olsa günlük hastaneye kazandirdigi 35bin civari ona göre de maaşı yüksektir.

Online danismanlikta kendinizi gelistirmeyi dusundunuz mu simdi hangi aralikta kazaniyorsaniz.
Bulundugum sehirde bir diyetisyen baya nam saldi özel hastanede calisiyor ve gunluk 50 hastaya bakiyor yarisi kontrole gelen olsa günlük hastaneye kazandirdigi 35bin civari ona göre de maaşı yüksektir.
Sosyal medyada online danışmanlığa da devam edeceğim sınava hazılanırken. Birkaç özel hastanede referansım var ama henüz diyetisyen alımları olmadı. Onun için şu an hedefim sınavdan iyi bir puan alabilmek 🍀

Back
X