O KADAR GÜZEL ANLATMIŞINIZ Kİ.
Bende yapı denetimde çalışıyorum yaklaşık 3 senedir. İşimde iyiyim ve patronumla da aram iyi. Ama şimdi bile çocuk düşünüyorum dediğimde bi değişik davranmaya başladılar. O yüzden olurda çocuk olunca 2 ay bile idare edemezler anladım onu. Özel sektörde hangi alanda olursan ol bu böyle sanırım çok üzücü maalesef. Çocuktan sonra hele birde 2 sene falan ara versem çok büyük ihtimalle iş bulamayabilirim.
Ben de kendi işimi kurmayı düşündüm. İnşaat alanında değil onun çok sorumluluğu ve stresi var. Umutsuzluğa kapıldıkça hep yeni şeyler için çabalıyorum bende ama olmuyor işte.
Yaşım daha genç diye yeni bir bölüm okumak bana daha mantıklı geliyor. Sağlık alanında hem ataması kolay hem de devlet sonuçta. Doğum iznini de alırsın ücretsiz izne çıkıp hiçbirşey olmamış gibi geri de dönersin. Çalışma koşulları ve hakları özelden çok daha iyi.
Çocuk çok istiyorum 1 senedir olmuyor pcos olunca. Belki aşılama ya da
tüp bebek yapmam tam olarak kariyer hedefimi bulana kadar ya da okula başladığımda bitirene kadar ama korunma yöntemi de kullanmam. Allah ne zaman verirse o zaman olur derim. O sırada da bu işlerime bakarım diye düşündüm.