Atanamamaktan daha büyük dert var mı: (

Cv1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
1.056
608
123
Erzurum
Atanamayan öğretmen ne is yapabilir.ucretli öğretmenliğe başvurdum dönüş yapılmadı başka ne is yapabilirim özel okul ya da dersanede öğretmenlik için başvuru yapmak mi gerekiyor nasıl oluyor bu işler hiç bilmiyorum

Sehrinizdeki dershnaleri arayin yada gidip bizzat görüşün emin olun daha büyük dertler var veyada başka is basvurulari yapın nasibiniz belki başka kapilardadir

Ben de aynıyım ek atamayı bekliyorum, seçim öncesi gelir inşallah. Şuan özel bi kurumda neredeyse asgari ücrete çalışıyorum.

Branş öğretmeni iseniz özel ders de verebilirsiniz onunda getirisi güzel eğer çok öğrenci bulursanız. Eşe dosta haber salın özel ders veriyorum diye. Branş öğretmeni değilseniz de ilkokul öğrencilerine ders verebilirsiniz ödev yaptırma-kitap okutma-konu tekrarı şeklinde çalışan anneler çok ihtiyaç duyuyor buna. Başta 1-2 öğrenci olur zamanla artar.

Bizim cevrede ozel ders alacak maddi durumu olan pek yok.lise branş öğretmeniyim.kreste falan çalışmayı düşündüm açıkçası

Atanamamaktan büyük dertler var evet.

Hasta insanlar var mesela..kanser olup öleceğini bildiği halde yaşama tutunmaya çalışan.

Konu başlığınızı abartılı buldum.
Ben gercekten en buyuk dert atanamak anlaminda yazmadim sadece biraz benzetme biraz mecaz var.benim için şuanda en büyük dert atananamak elimi kolumu bağlıyor

Bizim cevrede ozel ders alacak maddi durumu olan pek yok.lise branş öğretmeniyim.kreste falan çalışmayı düşündüm açıkçası
Aslında dediğim gibi 1-2 öğrenci bulsan devamı gelir herkes birbirine tavsiye etmeye başlar. Ben bi ara sahibinden.com a ilan vermiştim ordan 1 öğrenci bulmuştum. İnstegramda sayfa da açabilirsin özel ders verilir vs diye. Tabiki kreşlere, etüt merkezlerine vs. de başvur, gidip tek tek hepsiyle görüş. Özel sektör zor biraz ama işsiz olmaktan iyidir. Ben 5 sene kolejde çalıştım şimdi özel ders veriyorum

Ben gercekten en buyuk dert atanamak anlaminda yazmadim sadece biraz benzetme biraz mecaz var.benim için şuanda en büyük dert atananamak elimi kolumu bağlıyor

Umarım gönlünüze göre biryerde çalışırsınız.

Bir de bölümünden alım çok çok düşük değilse sakın kpss yi bırakma. Evlendikten sonra çok daha zor. Ben artık eşimden 5-6 sene ayrı kalmayı göze alamadığım için kpssye girmiyorum bile, keşke bekarken atanabilseymişim

Var!mesela sağlık..sizin yada ailenizin bi üyesinin başına sağlık problemi gelse daha mı küçük dert?allah korusun ama bu kadar abartmayın Allah’ında gücüne gider.Atanmadan da para kazanabilirsin kendini geliştirirsen.özel okul,dershane,özel ders,etüt merkezleri...sayısız imkan var.ama bi öğretmen adayı olarak bunları bilmemen garip

Tabiki basvuru yapacaksınız.
Gelip evde size iş teklifi yapmayacaklar.
Ve abartılı başlıginiza istinaden: evet çok ćok büyuk dertler var

drama queen.

tanıdığım en zengin öğretmenler özelde çalışıyor bu arada. ama oturup burada nasıl başvuru yapacaklarını sorduklarını zannetmiyorum insanlar ekmeklerini çıkarabilmek için savaşıyorlar resmen. dediğim gibi drama queenlik bu. ve bazen böyle saçma sapan serzenişler insana dokunuyor şuralarda bir yerde bir buton arıyorum.

Ozel okul ve dersanelere basvurun derim. Devlet atamaniz olana kadar calisirsiniz,sonra bakarsiniz durumunuza. Pek cok arkadasim atama beklerken ozel okullarda calisip guzel paralar kazandi,biraz basari isi biraz da sans elbette. Sonrasinda devlete gecmediler simdi hayatlarindan memnunlar. Siz de deneyin sansinizi. Yolunuz acik olur insallah

Ne öğretmenisiniz ona göre tavsiye verelim. Bir de başlık değişiyorsa değiştirin çok tepki alacaksınız böyle.

Bölüm ne fizik kimyansa özel hastanelere başvurun labaratuvar

Başlığa istinaden evet daha büyük dertler var.

KPSS ye ilk bölümden girip düz memur olun sonra tekrar Öğr olarak girersiniz önce bi kendinizi garantileyin.

Geçen aylarda bir öğretmen istifa etti...2 yasinda cocugu var ... Çocuğu prematüre doğuma bağlı gelişen bir dizi rahatsızlık yaşamış , yatağa bağımlı ve doktorlar bir ömür bicemiyor çocuğa....tüm yasal hakları bitmiş kadının ve istifadan başka çaresi kalmamış. Atanamayan bir ogretmen olmak Cocugunun son nefesinde yanında olabilmek için istifa etmiş bir öğretmen olmaktan kötü degildir Lütfen buna ister evrene mesaj göndermek ,istersen Allah'a dua etmek de ;Ne istersen hayırlısını iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…