Branş öğretmeni iseniz özel ders de verebilirsiniz onunda getirisi güzel eğer çok öğrenci bulursanız. Eşe dosta haber salın özel ders veriyorum diye. Branş öğretmeni değilseniz de ilkokul öğrencilerine ders verebilirsiniz ödev yaptırma-kitap okutma-konu tekrarı şeklinde çalışan anneler çok ihtiyaç duyuyor buna. Başta 1-2 öğrenci olur zamanla artar.Atanamayan öğretmen ne is yapabilir.ucretli öğretmenliğe başvurdum dönüş yapılmadı başka ne is yapabilirim özel okul ya da dersanede öğretmenlik için başvuru yapmak mi gerekiyor nasıl oluyor bu işler hiç bilmiyorum
Bizim cevrede ozel ders alacak maddi durumu olan pek yok.lise branş öğretmeniyim.kreste falan çalışmayı düşündüm açıkçasıBranş öğretmeni iseniz özel ders de verebilirsiniz onunda getirisi güzel eğer çok öğrenci bulursanız. Eşe dosta haber salın özel ders veriyorum diye. Branş öğretmeni değilseniz de ilkokul öğrencilerine ders verebilirsiniz ödev yaptırma-kitap okutma-konu tekrarı şeklinde çalışan anneler çok ihtiyaç duyuyor buna. Başta 1-2 öğrenci olur zamanla artar.
Ben gercekten en buyuk dert atanamak anlaminda yazmadim sadece biraz benzetme biraz mecaz var.benim için şuanda en büyük dert atananamak elimi kolumu bağlıyorAtanamamaktan büyük dertler var evet.
Hasta insanlar var mesela..kanser olup öleceğini bildiği halde yaşama tutunmaya çalışan.
Konu başlığınızı abartılı buldum.
Aslında dediğim gibi 1-2 öğrenci bulsan devamı gelir herkes birbirine tavsiye etmeye başlar. Ben bi ara sahibinden.com a ilan vermiştim ordan 1 öğrenci bulmuştum. İnstegramda sayfa da açabilirsin özel ders verilir vs diye. Tabiki kreşlere, etüt merkezlerine vs. de başvur, gidip tek tek hepsiyle görüş. Özel sektör zor biraz ama işsiz olmaktan iyidir. Ben 5 sene kolejde çalıştım şimdi özel ders veriyorumBizim cevrede ozel ders alacak maddi durumu olan pek yok.lise branş öğretmeniyim.kreste falan çalışmayı düşündüm açıkçası
Ben gercekten en buyuk dert atanamak anlaminda yazmadim sadece biraz benzetme biraz mecaz var.benim için şuanda en büyük dert atananamak elimi kolumu bağlıyor
Bir de bölümünden alım çok çok düşük değilse sakın kpss yi bırakma. Evlendikten sonra çok daha zor. Ben artık eşimden 5-6 sene ayrı kalmayı göze alamadığım için kpssye girmiyorum bile, keşke bekarken atanabilseymişimBen gercekten en buyuk dert atanamak anlaminda yazmadim sadece biraz benzetme biraz mecaz var.benim için şuanda en büyük dert atananamak elimi kolumu bağlıyor
Tabiki basvuru yapacaksınız.Atanamayan öğretmen ne is yapabilir.ucretli öğretmenliğe başvurdum dönüş yapılmadı başka ne is yapabilirim özel okul ya da dersanede öğretmenlik için başvuru yapmak mi gerekiyor nasıl oluyor bu işler hiç bilmiyorum
Bölüm ne fizik kimyansa özel hastanelere başvurun labaratuvarAtanamayan öğretmen ne is yapabilir.ucretli öğretmenliğe başvurdum dönüş yapılmadı başka ne is yapabilirim özel okul ya da dersanede öğretmenlik için başvuru yapmak mi gerekiyor nasıl oluyor bu işler hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?