Lise sosyal bilimlerNe öğretmenisiniz ona göre tavsiye verelim. Bir de başlık değişiyorsa değiştirin çok tepki alacaksınız böyle.
Evet kesinlikle benim için en büyük dert atanamamak başkası için farklı birşey sorundur.herkes farklı şeyleri dert eder haliyle.Baslik konuyu golgelemis ama ne eksikse o dert oluyor iste.
Evet kesinlikle benim için en büyük dert atanamamak başkası için farklı birşey sorundur.herkes farklı şeyleri dert eder haliyle.
Zorunlu gorev 3 seneye indi sayilir.Bir de bölümünden alım çok çok düşük değilse sakın kpss yi bırakma. Evlendikten sonra çok daha zor. Ben artık eşimden 5-6 sene ayrı kalmayı göze alamadığım için kpssye girmiyorum bile, keşke bekarken atanabilseymişim
suan 3 sene olma calismasi var.bakan aciklama yaptiZorunlu gorev 4 seneye indi
Tarih mi coğrafya mı?Lise sosyal bilimler
Insan herşeye alışıyor gerçekten çok doğruBen de atanamadim yillardir bekliyorum olmuyor benim nasibimde yok demekki...
İlk baslarda sen gibiydim aglardim aklim basimda degildi..
Sonra alıştımamaaaan uzul uzul nereye kadar. Ev hanimligina terfi ettim.
Halime bin şükür. Cevremiz geneli öğretmen ve esleri de ogretmen ben ev hanimi modundayim buna da alismam zor oldu.. Onlar atandi ben issizim falan. Sonra buna da alistim
Başlık yanlış anlaşılmaya neden oldu.benim için şu anda bu durum çok çok önemli ama tabiki daha zor durumlar var bunun ben de farkındayımDaha büyüğünü yaşadığında anlarsın ancak bu derdinin nekadar ufak kaldığını
Tabi senide anlıyorum ama bence yapabiliyorsan başlığı değiştir insanın hemen seninkide dertmi diyesi geliyorBaşlık yanlış anlaşılmaya neden oldu.benim için şu anda bu durum çok çok önemli ama tabiki daha zor durumlar var bunun ben de farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?