Atanamamaktan daha büyük dert var mı: (

Evet kesinlikle benim için en büyük dert atanamamak başkası için farklı birşey sorundur.herkes farklı şeyleri dert eder haliyle.

Ben de is arama surecinde oldugum icin sizi anlayabiliyorum.

Sormussunuz ya, ozel okulda calismak icin basvuru mu yapmam gerekir diye. Valla bilmiyorum isi ayagina gelen var mi.

O tirnaklari cikarmadan bir yere gelinmiyor, haberiniz olsun.

issizlik cok buyuk dert,
ama atanmak tek hedefiniz olmasin,
ozele de yonelin, zaten yonelmissiniz anladigim.

direk gidip CV birakabilirsiniz okullara, onlar CV toplayip yaz doneminden once mulakatlara basliyorlar bildigim kadariyla,
yani CV gonderdim aramadilar diye dusunmeyin, bir donemi var onun, ozelde calisan arkadaslar yazarlar belki. Nisan mayis gibi yeni yilin sozlesmeleri yapiliyor galiba.

Bazi okullar mulakat sonrasi ders de anlattiriyorlar bir sinifta, sinifi siz mi seciyorsunuz blmiyorum ama buna da calisabilirsiniz vaktiniz oldugunda. Hangi konuyuy en iyi biliyorsunuz, ogrencilerin ilgisini toplayip anlatabilirsiniz calisin bence.

Başlık biraz iddialı olmuş.
İşsizlik elbet büyük dert, umarım en büyük derdiniz de bu olur hayatta,daha büyükleri ile hiç karşılaşmazsınız.

İsyanınızı anlıyorum ama bu başlık başkalarının dertlerini (yakınının kaybı, sağlık sorunu, vb) küçümsemek gibi olmuş. Eleştiri alırsınız.

1 yıl dershaneye gidip, A grubundan sınava girip, 91 dışişleri bakanlığı puanıyla mülakata çağrılmamak var mesela. 89 gygk puanıyla hiç bir memurluğa atanmamak var mesela. Sen alevisin, büyüklerinden siyasi hapis yatanlar var hiç girme bu sınava diyenlerin haklı çıkması var mesela. Diplomat olma hayaliyle 5 yıl üniversite okuyup, yüksek puanlarla lanet bir torpil bulamadığı için 32 yaşında hala mutsuz olmak var mesela.

Ben de atanamadim yillardir bekliyorum olmuyor benim nasibimde yok demekki...

İlk baslarda sen gibiydim aglardim aklim basimda degildi..

Sonra alıştım amaaaan uzul uzul nereye kadar. Ev hanimligina terfi ettim.
Halime bin şükür. Cevremiz geneli öğretmen ve esleri de ogretmen ben ev hanimi modundayim buna da alismam zor oldu.. Onlar atandi ben issizim falan. Sonra buna da alistim

Daha büyüğünü yaşadığında anlarsın ancak bu derdinin nekadar ufak kaldığını

Açıkçası okuduklarıma şaşırdım.
Atanamayan öğretmen ne iş yapabilir?
Sorusunu anlamakta zorlandım.
Tüm öğretmenler devlete atanmıyor.
Ben de uzun yıllardır özel eğitim kurumlarında çalışıyorum,okullar;
'Aman Hocam bizde çalış' diye davetiye göndermiyor hiç bir öğretmene.
Cv göndereceksiniz,özel okullarda çalışan arkadaşlarınız aracılık edecek,ekmeğinizin
peşine kendiniz düşeceksiniz kısacası.
Bir branş öğretmeni olarak kreşte çalışmayı düşünmeniz de ayrı ilginç.
Ben okul öncesi öğretmeniyim,
okul öncesi eğitim kurumlarında genellikle okul öncesi,çocuk gelişimi veya kız meslek lisesi mezunlarına görev verilir.
2-6 yaş grubundaki çocuklarla hiç bir aşinalığınız ve tecrübeniz yokken kreşte nasıl çalışacaksınız?
Mezun olduğunuz branşın hangi kurumlarda, nasıl ve hangi şartlarda icra edildiğini lütfen biraz araştırın.

Insan herşeye alışıyor gerçekten çok doğru

Başlık yanlış anlaşılmaya neden oldu.benim için şu anda bu durum çok çok önemli ama tabiki daha zor durumlar var bunun ben de farkındayım
Tabi senide anlıyorum ama bence yapabiliyorsan başlığı değiştir insanın hemen seninkide dertmi diyesi geliyor

3 yil atanamamistim ne hissettiginizi cok iyi anliyorum.o an hersey atanmak gibi gelirdi kazaninca heyecan yapiyosun ama sonradan devam ediyorsun hayatina.2 yildir atanmisim unuttum bile o gunleri o yuzden hersey atanmak degil saglik huzur olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…