Atanamayan öğretmenler mujde

gerçekten mi?
nasıl görevden alındı yani , darbe muhabbeti mi?
öğretmenler mi, inanamıyorum şok oldum hemen haber detaylarına bakıyorum.
çok kişinin başını haksız yere yaktıklarından hiç şüphem yok.

Derine inmiyorum siyasetten konu kapanmasin diye.

Burada uzulen arkadaslara duyurup sevinsinler istedim sadece :)

çok üzüldüm bu habere ben...küçük şehirdeyim, şimdi memden bir yakınımı arayıp sordum, bizim burada 700 kişinin adı geçiyormuş. eminim tanıdıklarım da vardır. faaliyeti olan kimseye rastlamamıştım ben, inşallah kimsenin günahına girmemişlerdir.

çok üzüldüm bu habere ben...küçük şehirdeyim, şimdi memden bir yakınımı arayıp sordum, bizim burada 700 kişinin adı geçiyormuş. eminim tanıdıklarım da vardır. faaliyeti olan kimseye rastlamamıştım ben, inşallah kimsenin günahına girmemişlerdir.

Inşallah.

Ben en çok 2010 yılındaki rezalete üzülüyorum. Keşke bu insanlara peşkeş çekilmeseydi devlet kadroları, ekmeğinin peşinde olan, vatansever insanlar hak ediyordu. Sevinemiyorum ben, üzülüyorum. Ben de öğretmen adayıyım, ayrıyeten polis adayıyım. Yıllardır kimseye yaltaklanmadan girdim sınavlara, elendim çıktım. Sebep ne belli değil. Umarım temizlenir her yerden bu insanlar. Kirli paralar aldılar yıllarca.

beklenen bir durum,
diğer kamu kurumlarından da sayı bu kadar çok olmasa da açığa alınmalar olacaktır önümüzdeki süreçte muhtemelen.

Back
X