Atanamayan öğretmenler mujde

Bir sürü kurumda işten çıkarmalar oldu. Yalnız çok hızlı oldu bu. Demek ki önceden istihbarat vardı. Yoksa şimdi araştırılıp yapıldıysa cidden çok hızlı. Umarım kurunun yanında yaş da yanmamıştır

Ben de bilmiyorum ama 15200 kişi diyorsunuz. 15200 kişi işi eyleme dökse bir olay olurdu herhalde. Hepsi aynı ansa zıplasa bile bir etkisi olur :)

bence bu liste sonradan erir biraz her sorgulanan atılmaz kanisindayim

edit : ama atilmislar galiba kesin tam anlamadım şu an

Tüm hepsi öğretmen olsa, hepsi haklı yere açığa alınmış olsa ne olacak ki?
O yanın adamı gider bu yanın adamı gelir.
Boşuna sevinmeyin öğretmen arkadaşlar, inşallah hepiniz hedefinize ulaşırsınız. Bence bu ülkede yapılacak meslek bile değil o sebeple atansanız da atanmasanız da allah yardımcınız olsun.

Ben de bilmiyorum ama 15200 kişi diyorsunuz. 15200 kişi işi eyleme dökse bir olay olurdu herhalde. Hepsi aynı ansa zıplasa bile bir etkisi olur :)
ben de düşündüm faaliyet konusunu.
mesela sendikalara üye olanlar var, onlar faaliyette mi oluyor acaba?
ya da adamlar otururken tartışıyor şu şöyle bu böyle diye. öğretmenler odası malum :)
bu tip durumlar faaliyet kabul edildiyse çok kişinin ekmeğiyle oynamışlardır.

Boşuna sevinmeyin öğretmen arkadaşlar, inşallah hepiniz hedefinize ulaşırsınız. Bence bu ülkede yapılacak meslek bile değil o sebeple atansanız da atanmasanız da allah yardımcınız olsun.

Ailemden siddet goruyorum atanamadim diyen bir arkadasin konusu vardi, o geldi aklima dusunmeden sevindim....

1507 rektor ve dekanin da istifa istenmis...

kızlar illa eylem olması gerekmiyor.
yanlış bilmiyorsam terör örgütü olarak isimlendirildiği için sempatizanı olmak da yeterli olabilir açığa alınma sebebi olarak.
bir yerde övmüşse, bazı etkinliklerine katılmışsa vs yeterli görülmüş olabilir.

ben de düşündüm faaliyet konusunu.
mesela sendikalara üye olanlar var, onlar faaliyette mi oluyor acaba?
ya da adamlar otururken tartışıyor şu şöyle bu böyle diye. öğretmenler odası malum :)
bu tip durumlar faaliyet kabul edildiyse çok kişinin ekmeğiyle oynamışlardır.

Valla ben sadece devlette çalışmadığım için memnunum. Çünkü yanlışa yanlış dediğimden hiç bi tarafa yaranamıyorum. iktidarda kim olursa olsun paso açığa alınırdım herhalde :)

Darbe olacakti diye sevinelim bari bir de!! Nasıl bir konu bu ya hayret ediyorum gerçekten bazı yazılanları görünce!

Darbe olacakti diye sevinelim bari bir de!! Nasıl bir konu bu ya hayret ediyorum gerçekten bazı yazılanları görünce!

Hadi dicem insanlar açığa alınıyor buna sevinilir mi falan deseniz anlıcam da darbe olacaktı diye sevinmek ne alaka? Ve hatta sanırım darbeden bağımsız olarak bir temizleme de söz konusu olacakmış.

Hadi dicem insanlar açığa alınıyor buna sevinilir mi falan deseniz anlıcam da darbe olacaktı diye sevinmek ne alaka? Ve hatta sanırım darbeden bağımsız olarak bir temizleme de söz konusu olacakmış.
arkadaş sanırım bu açığa alınan kişilerin darbeyi yapacak kişiler olduğunu düşünüyor.
bu konunun sonu siyasete girer, ordan da konu kapatılır artık.

arkadaş sanırım bu açığa alınan kişilerin darbeyi yapacak kişiler olduğunu düşünüyor.
bu konunun sonu siyasete girer, ordan da konu kapatılır artık.

Büyük bir ihtimalle. Sİyaset ne zaman açılacak acaba. Açıldıktan sonraki halini merak ediyorum.

Ben inanıyorum kendime iyotsuzcum ya. Valla deli de ne dersen de. Henüz öğrenciyim ama bitse de göreve başlasam diyorum. Söz verdim kendime, yapabileceğimin en iyisini yapacağım. Ders saatlerimin 1 tanesinin bile verimsiz geçmemesi için çabalayacağım. :KK51:
Biliyorum ben de atanmak sorun, yapılması da kolay değil, eleştiri okları hep üzerimizde olacak, üstelik son yıllardaki olaylardan ötürü itibarımız azaldı. Fakat seçtiğime pişman değilim, benim kumaşım bu yani, içimdeki his bu iş için varsın diyor. :KK45:

Back
X