- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
- Konu Sahibi Parcali Bulutlu
şimdi okudum ben de meb personeli yazıyor kaçı öğretmendir bilmiyorum, umarım 1 tek kişi bile haksızlığa uğramamıştır.
Insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi okudum ben de meb personeli yazıyor kaçı öğretmendir bilmiyorum, umarım 1 tek kişi bile haksızlığa uğramamıştır.
Ben de bilmiyorum ama 15200 kişi diyorsunuz. 15200 kişi işi eyleme dökse bir olay olurdu herhalde. Hepsi aynı ansa zıplasa bile bir etkisi olur :)
Ben de bilmiyorum ama 15200 kişi diyorsunuz. 15200 kişi işi eyleme dökse bir olay olurdu herhalde. Hepsi aynı ansa zıplasa bile bir etkisi olur :)
ben de düşündüm faaliyet konusunu.Ben de bilmiyorum ama 15200 kişi diyorsunuz. 15200 kişi işi eyleme dökse bir olay olurdu herhalde. Hepsi aynı ansa zıplasa bile bir etkisi olur :)
Tüm hepsi öğretmen olsa, hepsi haklı yere açığa alınmış olsa ne olacak ki?
O yanın adamı gider bu yanın adamı gelir.
Boşuna sevinmeyin öğretmen arkadaşlar, inşallah hepiniz hedefinize ulaşırsınız. Bence bu ülkede yapılacak meslek bile değil o sebeple atansanız da atanmasanız da allah yardımcınız olsun.
ben de düşündüm faaliyet konusunu.
mesela sendikalara üye olanlar var, onlar faaliyette mi oluyor acaba?
ya da adamlar otururken tartışıyor şu şöyle bu böyle diye. öğretmenler odası malum :)
bu tip durumlar faaliyet kabul edildiyse çok kişinin ekmeğiyle oynamışlardır.
Darbe olacakti diye sevinelim bari bir de!! Nasıl bir konu bu ya hayret ediyorum gerçekten bazı yazılanları görünce!
Darbe olacakti diye sevinelim bari bir de!! Nasıl bir konu bu ya hayret ediyorum gerçekten bazı yazılanları görünce!
arkadaş sanırım bu açığa alınan kişilerin darbeyi yapacak kişiler olduğunu düşünüyor.Hadi dicem insanlar açığa alınıyor buna sevinilir mi falan deseniz anlıcam da darbe olacaktı diye sevinmek ne alaka? Ve hatta sanırım darbeden bağımsız olarak bir temizleme de söz konusu olacakmış.
arkadaş sanırım bu açığa alınan kişilerin darbeyi yapacak kişiler olduğunu düşünüyor.
bu konunun sonu siyasete girer, ordan da konu kapatılır artık.
Ben inanıyorum kendime iyotsuzcum ya. Valla deli de ne dersen de. Henüz öğrenciyim ama bitse de göreve başlasam diyorum. Söz verdim kendime, yapabileceğimin en iyisini yapacağım. Ders saatlerimin 1 tanesinin bile verimsiz geçmemesi için çabalayacağım.Tüm hepsi öğretmen olsa, hepsi haklı yere açığa alınmış olsa ne olacak ki?
O yanın adamı gider bu yanın adamı gelir.
Boşuna sevinmeyin öğretmen arkadaşlar, inşallah hepiniz hedefinize ulaşırsınız. Bence bu ülkede yapılacak meslek bile değil o sebeple atansanız da atanmasanız da allah yardımcınız olsun.
Hazır fırsat deyip kurunun yanında yaşta yanmasın inşallah.15200 meb personeli gorevden alindi.
Dilerim hakli yere alınmıştir hepsi, kimse haksizliga ugramaz.
Ve yillardir caresiz bekleyenler atanir bir an once...
Hazır fırsat deyip kurunun yanında yaşta yanmasın inşallah.