Atanamayan öğretmenler mujde

Kadın kötü niyetle söylememiş ki.Başında da belirtmiş umarım kimse haksızlığa uğramamıştır diye.

Büyük bir ihtimalle. Sİyaset ne zaman açılacak acaba. Açıldıktan sonraki halini merak ediyorum.

Açılır mı bilmiyorum bana açılacak gibi gelmiyor.Siteyi şikayet ediyorlarmış bazı yorumlardan dolayı.

15200 kişi bir anda atıldı ise ya onları kendileri yerleştirdi ya da birilerinin başı boş yere yandı...

Daha onceden belirlenen isimler deniyor ama bilemiyorum ki..

Ben burda bir kiz vardi 23 24 yaşındayim atanamadim yine, aileme fazlalığım falan yazmıştı. Siddet goruyorum vs. O geldi aklima onun durumunda olanlara sevindim bir an.. Detay dusunmedim. O kiz o gunden beri aklimdaydi cunku..

Kadın kötü niyetle söylememiş ki.Başında da belirtmiş umarım kimse haksızlığa uğramamıştır diye.

Açılır mı bilmiyorum bana açılacak gibi gelmiyor.Siteyi şikayet ediyorlarmış bazı yorumlardan dolayı.

Ya ekşide sabah akşam düz gidiyorlar. Sorun olsa orda olurdu diye düşünüyorum. Ama bilemiyorum tabi.

Ozel egitim kurumlari,okullar,barinma merkezleri,il,ilce,tasra teskilantinda olanlar bunlara il-ilce-sube-okul mudur ve mudur yard. da dahil.
Ha ha cogu da su 3 senede goreve getirdikleri adamlardi :) Hayirlisi olsun.

Ben inanıyorum kendime iyotsuzcum ya. Valla deli de ne dersen de. Henüz öğrenciyim ama bitse de göreve başlasam diyorum. Söz verdim kendime, yapabileceğimin en iyisini yapacağım. Ders saatlerimin 1 tanesinin bile verimsiz geçmemesi için çabalayacağım. :KK51:
Biliyorum ben de atanmak sorun, yapılması da kolay değil, eleştiri okları hep üzerimizde olacak, üstelik son yıllardaki olaylardan ötürü itibarımız azaldı. Fakat seçtiğime pişman değilim, benim kumaşım bu yani, içimdeki his bu iş için varsın diyor. :KK45:

Seni tebrik etmek lazım o zaman.
Bende mesela herhangi bir şeye karşı bu tutku yok.
İnşallah çok başarılı olursun.

Benim uzulecegim zamaninda bu cemaatte olup gorevde olan ve bu olaylarla yakindan uzaga iliskisi olmayan insanlar..Cevremde 2 -3 meslektasim var boyle.Alakalari yok biliyorum ne darbe ne terorle.Zamaninda inanc ve din duygulari somurulmus iste bunlar tarafindan iste...Umarim onlara dokunulmaz..

Ya ekşide sabah akşam düz gidiyorlar. Sorun olsa orda olurdu diye düşünüyorum. Ama bilemiyorum tabi.

Şöyle bir durum varmış sanırım burada bazı üyelerin bilgilerini istiyorlarmış Atatürk'e veya Cumhurbaşkanına hakaret falan edilince.Site yönetimi de bu durumdan rahatsız olmaya başlamış,sitenin kapanma riski de varmış bu durumdan dolayı.Net bir bilgim yok okuduklarımdan bunları anladım.

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-19-17-15-43-1.webp
    Screenshot_2016-07-19-17-15-43-1.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 328
kızlar illa eylem olması gerekmiyor.
yanlış bilmiyorsam terör örgütü olarak isimlendirildiği için sempatizanı olmak da yeterli olabilir açığa alınma sebebi olarak.
bir yerde övmüşse, bazı etkinliklerine katılmışsa vs yeterli görülmüş olabilir.
Böyle olsa yıllardır terör örgütü diye andığımız örgütün sempatizanları işlerinden olmuş olması gerekmiyor muydu ?

15 bin insanı suçlu diye atarlarsa kurunun yanında çok yaşlar yanar gibi geliyor.

Şimdi biri birine gıcıksa ve şikayet ediyorsa o öğretmenin durumu ne olucak o_O inş. Görevden alınanlar gercekten gerekli olanlardır :110:

Back
X