- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
Maalesef ülkemizin şuan en büyük sorunu eğitim. 4+4+4 ile eğitim sistemi iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı. Çocuklarımız pilot uygulama yapılmasına gerek bile görülmeyen bir sisteme itildiler ve hükümetimiz hesapsız kitapsız yola koyuldukları için şuan Eğitim durumu matematik olan İngilizce öğretmenliği yapıyor. Türkçe olan Sosyale geçmiş. Ama en çokta sınıf öğretmenleri alan değiştirdiler sadece 2 ayda aldıkları eğitimle(üstelik kalma da yok) o bölümü 4-5 senedir okuyan liseyide sayarsak toplamda en az7 yıl okuyan öğretmenlerin branşına geçtiler. Binlerce atanamayan varken o eğitimi almamış kişilere bu hakkın verilmesi sizce ne kadar doğru? Bir tarafta yıllarını harcamış öğretmenler açıktayken diğer taraftada sadece 2 aylık eğitimle hiç ehli olmadıkları branşa geçirilen öğretmenler.. Arkadaşlar eğitimciyim ve maalesf eğitim içler acısı halde. Bence çocuğu olanlar dikkat etsinler artık devlet okulları bitmiştir. Üstelik rakamlar içler acısı. Şuan hangi devlet okuluna giderseniz gidin en az 1-2tane çakma öğretmen var.
Son düzenleme: