Yıllardır okumakla uğraşıyorum hiç bir şey düzene girmedi yaş 27 bitti . Özel sektörde de şansızlıklar ..
Dün alan sınavı olduk ama çok çelişkili herkes bir şey diyor .. Midem yanıyor bağırsaklarım yanıyor ..
Ya olmazsa
insanlar alay ediyor artık geri zekalı gibi görüyorlar beni
çok çaresizimi aksi durumda kaçıp gitmek istiyorum buralardan B(
Yalniz degilsin ki... Bir tek senin basindaymis gibi geliyor ama binlerce insan ayni seyden cekiyor.
28 yasinda, vajinismus sebebiyle bosanmak uzere olan bir kadinim.
2 sene oldu universiteden mezun olali. Fizik muhendisiyim.
Yasadigim sehir bu muhendislik dalinin ozelden is bulmasini imkansiz kilacak bir endustriye sahip. Is gorusmelerine gidiyorum, sorulan ilk soru "Fizik muh. ne is yapar?" oluyor.
Bir umut is guvenligi uzmanligi sinavina girdim, kazandim. Basvurdugum yerler firma firma gezmemi gerektirecek bir is oldugu icin ehliyet istiyorlar, o da bende yok.
Okudugum bolum yuzde yuz ingilizce oldugu icin Ingilizce Ogretmenligi formasyonu hakki verdiler, sevine sevine aldim. Ayni sene ingilizce ogretmenliklerine alan disi atamalari durdurdular. Ozel okul ve kurslar da muhendislik cikisliyim diye tercih etmediler beni.
Ankara'da egitime gittim, gurultu olcumu uzmanligini aldim. Cevre olcum lab.larina basvuru yaptim. "Cevre Gorevlisi sinavini kazan, oyle gel." dediler. Sansima 2 senedir sinav acilmadi.
Kpss'ye hazirlanip memur olayim dedim. Yok vajinismustu, yok kocamla sorunlarimdi... bir turlu adapte olamadim. Ustune bir de ayrildik, bosanma surecine girdik. Aylarca antidepresan kullanip uyudum, ders filan yalan oldu. Sonuc: 74 aldim. Atanmam imkansiz.
Simdi Halkbank'in ve Ziraat Bankasi'nin sinavlarina hazirlaniyorum. Lakin yoruldum, kendimi veremiyorum. Zira konular egitimimin cok disinda.
Ozetle; yas olmus 28. 9 aylik evliliginin 6. ayinda evinden ayrilmis ve bosanmak uzere olan bir kadinim. Ne isten yana becerikli ciktim, ne esten yana.
Lakin ben kendime acidikca goruyorum ki kimse yardim edemiyor bana. Her sey ters gidiyor.
Dik durup "Allah kerim." diyorum. Elbet bana da hazirladigi bir seyler var Rabb'imin.
Sana da var.
En buyuk hata el ne der, konu komsuya ne derim, bu yasa geldim hicbir seyim yok dusunceleri.
Cunku bu dusunceler insanin ayagina pranga gibi...
Yilma.
Korkma.
Allah'a teslim ol.
Dua et.
Elbet kader bize de gulecek.
Sukur bu halimize.
Bana Allah yeter...