Atandığım an ailemi hayatımdan silmek istiyorum...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Merhaba KK'nın güzel kadınları,sinirlerim çok bozuk.Cidden isyan noktasındayım.Daha birkaç dk önce annemin yakasına yapıştım,ölmek mi istiyorsun diye.Sürekli babamla tartışıyor,annenler şöyle yaptı böyle yaptı diye.Babamda bir gün öldüreceğim seni diyor,cidden yapar da.Sinirlendiğinde gözü bir şeyi görmüyor,annem bunu biliyor.İnadına bugün yine tartışma çıkardı,tam ders çalışacağım ikisinin sesleri yükseldi.Artık cidden bıktım bu durumdan,atanıp gitsem ikisini de hayatımdan silmek istiyorum.Ne psikoloji bıraktılar ben de ne de özgüven.Lütfen çocuklarınızın yanında tartışmayın,onlarda bırakacağınız izleri düşünün.Onları ilerde ailemi silmek istiyorum noktasına getirmeyin.

sakin ol lütfen gidebilirsen, imkanın varsa kütüphaneye gitmek çok daha verimli olur. ya da çalışmıyorsa part time bir işe girmek hem kazanç sağlar hem kafanın dağılmasına yardımcı olur. ailen değişmez tek çözüm anlaşamıyorlarsa boşanmak. ama sanırım bu da gündemin konusu değil. çıkabilirsen ayrı eve çıkmak da çözüm olabilir. gerçi sen her ayrıntıyı düşünmüşsündür ama benim aklıma bunlar geldi

sakin ol lütfen gidebilirsen, imkanın varsa kütüphaneye gitmek çok daha verimli olur. ya da çalışmıyorsa part time bir işe girmek hem kazanç sağlar hem kafanın dağılmasına yardımcı olur. ailen değişmez tek çözüm anlaşamıyorlarsa boşanmak. ama sanırım bu da gündemin konusu değil. çıkabilirsen ayrı eve çıkmak da çözüm olabilir. gerçi sen her ayrıntıyı düşünmüşsündür ama benim aklıma bunlar geldi
Henüz üniversiteyi bitirmedim,son sınıftayım.Bu sene atanıp bu evden gitmek istiyorum sadece.

Annen metropozda babanda andropozda
Yada bildiğin geçim sıkıntısı herhalde

Benimde anannem bizde kalıyo va kulakları iyi işitmediği için herkes o duysun diye yüksek sesle konuşuyo ve çok misafirimiz oluyo bende üni son sınıftayım. Açıköğretimde okuyorum. O yüzden gece herkes uyurken ders çalışıyorum sabaha kadar sabahta uyuyorum öglene kadar başka türlü çözüm bulamadım :KK43:

Benimde anannem bizde kalıyo va kulakları iyi işitmediği için herkes o duysun diye yüksek sesle konuşuyo ve çok misafirimiz oluyo bende üni son sınıftayım. Açıköğretimde okuyorum. O yüzden gece herkes uyurken ders çalışıyorum sabaha kadar sabahta uyuyorum öglene kadar başka türlü çözüm bulamadım :KK43:
Allah kolaylık versin size de.

Yani boşanmak istiyorsa destek olabilirsinn,ya da her hangi bir ruhsal problemi var o nedenle böyle davranıyorsa uzman desteği almasına yardımcı olabilirsin .
kesinlikle takıntı problemi var.İnsanların ona nasıl davrandığına,ne dediğine çok takar.O şöyle yaptı,bu böyle yaptı derken olay çok büyür.Babam zaten asla kendi annesine,kardeşlerine laf ettirmez annem haklı olsa bile.Annem babamın bu huyunu bilmesine rağmen anlatır da anlatır.Ya bırak diyorum,ne olursa olsun haklı çıkamayacağını bildiğin halde ne diye nefesini tüketiyorsun ki.Her ikisinin de psikolojik destek alması lazım,belki benim de.

Back
X