Atandığınız yerde o ne iş yapacak ?Merhaba arkadaşlar eşim atandığım yere gelmek istemiyor özel sektörde çalışıyor yaşadığımız yer de de bizi bağlayan hiçbirşey yok evimiz var sadece onu da kiraya verip atandığım yerden tutsak karşılayacak zaten beraber gidelim diyince nerden başvurdun başımıza dert açtın vs diyor yalnız gitmek de istemiyorum illa gelmem derse mecbur yalnız gideceğim
4 yıl sözleşme bitene kadar dönemicemSizin kısa vadede şu anki yere eş durumuyla dönme ihtimaliniz nedir?
Eşinizin özel sektördeki iş durumu mevkisi geliri ve diğer şehirde iş ihtimali nedir?
Çocuk var mı?
4 yıl ayrı kalmak için uzun. Gittiği yerde iş konusunda çok büyük şart değişikliği olmayacaksa gelmesi gerekir.4 yıl sözleşme bitene kadar dönemicem
24 bin civarı alıyor gittiğimiz şehirde de Max 20 bin falan alır
O da belki orda mutludur başvuru yapmadan önce beraber oturup karar vermeliydinizMerhaba arkadaşlar eşim atandığım yere gelmek istemiyor özel sektörde çalışıyor yaşadığımız yer de de bizi bağlayan hiçbirşey yok evimiz var sadece onu da kiraya verip atandığım yerden tutsak karşılayacak zaten beraber gidelim diyince nerden başvurdun başımıza dert açtın vs diyor yalnız gitmek de istemiyorum illa gelmem derse mecbur yalnız gideceğim
Böyle evlilik olmaz ki ayrı gayrı,birlikte oturulup konuşulur ve karar verilir.4 yıl sözleşme bitene kadar dönemicem
24 bin civarı alıyor gittiğimiz şehirde de Max 20 bin falan alır
Eşimi hatalı tamamen bu noktada ?Eşinizin tavrını sinir bozucu buldum. Atanmadan önce bunu hesap etmesi gerekiyordu.
Ben ne diyorum peki? Önceden düşünülmesi gerekiyordu. A ve B planları yapılması gerekiyordu. Şimdi çocuk gibi mızmızlanmanın alemi yok. 4 bin lira az alacak diye eşinden uzak kalmayı düşünen adam da ne bileyim yani.Eşimi hatalı tamamen bu noktada ?
İşi , geliri , arkadaş ortamı veya diğer olumlu faktörler onu buradan ayrılmasına belki de set geriyor.
Bilmediği yabancı bir yerde sıfırdan başlamak hiç te kolay değil.
Bence bu yönden de değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum.
tabi ki gitmelesin. sakın onsuz gıtmem diyip atanmış olmanın verdiği ekonomik rahatlığı ters tepme.Merhaba arkadaşlar eşim atandığım yere gelmek istemiyor özel sektörde çalışıyor yaşadığımız yer de de bizi bağlayan hiçbirşey yok evimiz var sadece onu da kiraya verip atandığım yerden tutsak karşılayacak zaten beraber gidelim diyince nerden başvurdun başımıza dert açtın vs diyor yalnız gitmek de istemiyorum illa gelmem derse mecbur yalnız gideceğim
Merhaba arkadaşlar eşim atandığım yere gelmek istemiyor özel sektörde çalışıyor yaşadığımız yer de de bizi bağlayan hiçbirşey yok evimiz var sadece onu da kiraya verip atandığım yerden tutsak karşılayacak zaten beraber gidelim diyince nerden başvurdun başımıza dert açtın vs diyor yalnız gitmek de istemiyorum illa gelmem derse mecbur yalnız gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?