Atandığım yere gelmek istemeyen eş

Arkadaşlara katılıyorum bu atama ,sürpriz yumurtadan mı çıktı?
İnsan geleceği ile ilgili adım atarken hayat arkadaşıyla fikir alış veriş yapmaz mı?
Yok spontene gelişti ona sormadan atama yeri yazdım diyorsanız zaten sizinki evlilik değil geçici ortaklık Çıkarlar uyusmadigina göre yolları ayırıp işinize bakabilirsiniz.....

Öğretmen misiniz? Eğer öyleyse eşinizin şimdi aldığından daha yüksek maaşınız var , ömür boyu garanti de cabası… yani yanınıza gelmekle çok büyük zarara uğrayacak gibi durmuyor

İli yazarken haberi yok muydu? Yoksa sonradan çıkacağını mı tahmin etmedi de bunları dedi? Önceden konuşmayıp yazdıysanız hata olmuş. Adam gelmek istemiyorsa ne diyeceksiniz tek gideceksiniz

Karı koca ayrı olmaz.Bir ortak yol bulmaya çalışın.

Tercih yaptığından haberi yok muhtemelen.
Bunu nerden çıkardınız ? Sitem etmiş. Diyelim ki haberi yok, sonuç itibariyle eşi için yer değiştiren tek kişi değil. Kaç tane arkadaşım doğunun en ücra yerine atandı diye çoluk çombalak taşındılar. Artık hayat böyle. Atamalar da genellikle zor yerlere oluyor. Burda bu kişinin savunuculuğunu yapacağımıza ekonomik özgürlüğünü kazanmış kadın arkadaşımıza destek vermemiz gerektiğini düşünüyorum.

Aylarca KPSS’ye hazırlanırken eşinizin aklı neredeydi, o zaman itiraz etseydi ya? Onun için kolay bir şey değil. Hele de doğuysa, ilçeyse ne işim var oralarda diyordur, haklı da ama insanların uğraşıp didinip yapamadığını yapmış atanmışsınız. Sizi ömür boyu rahat ettirecek bu. O tercihini sizden yana kullanmıyorsa siz de ondan yana kullanmayın. Gerçekçi olalım, kocanız istemiyorsa gitmeyin bunun için yuva yıkılır mı diyenler ya hayatı tozpembe görüyor ya da bol keseden sallıyor. Bu ülkede belki de milyonlarca kadın ekonomik özgürlüğü olmadığı için fiziksel, psikolojik şiddet gördüğü halde, aldatıldığı halde boşanamıyor. Hayatın ne getireceği bilinmez, meslek her zaman iyidir.

Yok adam 60bin falan alır da dersin düzenini bozma diye. Asgari ücretten hallice maaş alıyor, giderse karısı daha yüksek zaten alacak ve ömürlük bir maaş

Onu diyenler 2 yıl sonra kadının kocasının huyu bozulduğunda enayi misin neden bıraktın gül gibi memuriyeti diyeceklerdi. Bazen şaşıp şaşıp kalıyorum.

Neden eşinizi zorluyorsunuz? Duygularla değil mantığınzla düşünün Eğer ki Öğretmen olarak atandıysanız 1 sene sonra Eşiniz sayesinde tekrar evinizin olduğu yere tayin isteyebilirsiniz.

Neden eşinizi zorluyorsunuz? Duygularla değil mantığınzla düşünün Eğer ki Öğretmen olarak atandıysanız 1 sene sonra Eşiniz sayesinde tekrar evinizin olduğu yere tayin isteyebilirsiniz.
Hayır artık atamalar sözleşmeli. En az üç yıl çakılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…