- 1 Ocak 2022
- 5.006
- 18.990
- 198
Karı koca ayrı olmaz.Bir ortak yol bulmaya çalışın.Merhaba arkadaşlar eşim atandığım yere gelmek istemiyor özel sektörde çalışıyor yaşadığımız yer de de bizi bağlayan hiçbirşey yok evimiz var sadece onu da kiraya verip atandığım yerden tutsak karşılayacak zaten beraber gidelim diyince nerden başvurdun başımıza dert açtın vs diyor yalnız gitmek de istemiyorum illa gelmem derse mecbur yalnız gideceğim
Adam zaten başvurmadaydın demiş.Eşinizin tavrını sinir bozucu buldum. Atanmadan önce bunu hesap etmesi gerekiyordu.
Atandıktan sonra demiş.Adam zaten başvurmadaydın demiş.
Tercih yaptığından haberi yok muhtemelen.Atandıktan sonra demiş.
Bunu nerden çıkardınız ? Sitem etmiş. Diyelim ki haberi yok, sonuç itibariyle eşi için yer değiştiren tek kişi değil. Kaç tane arkadaşım doğunun en ücra yerine atandı diye çoluk çombalak taşındılar. Artık hayat böyle. Atamalar da genellikle zor yerlere oluyor. Burda bu kişinin savunuculuğunu yapacağımıza ekonomik özgürlüğünü kazanmış kadın arkadaşımıza destek vermemiz gerektiğini düşünüyorum.Tercih yaptığından haberi yok muhtemelen.
Yok adam 60bin falan alır da dersin düzenini bozma diye. Asgari ücretten hallice maaş alıyor, giderse karısı daha yüksek zaten alacak ve ömürlük bir maaşAylarca KPSS’ye hazırlanırken eşinizin aklı neredeydi, o zaman itiraz etseydi ya? Onun için kolay bir şey değil. Hele de doğuysa, ilçeyse ne işim var oralarda diyordur, haklı da ama insanların uğraşıp didinip yapamadığını yapmış atanmışsınız. Sizi ömür boyu rahat ettirecek bu. O tercihini sizden yana kullanmıyorsa siz de ondan yana kullanmayın. Gerçekçi olalım, kocanız istemiyorsa gitmeyin bunun için yuva yıkılır mı diyenler ya hayatı tozpembe görüyor ya da bol keseden sallıyor. Bu ülkede belki de milyonlarca kadın ekonomik özgürlüğü olmadığı için fiziksel, psikolojik şiddet gördüğü halde, aldatıldığı halde boşanamıyor. Hayatın ne getireceği bilinmez, meslek her zaman iyidir.
Onu diyenler 2 yıl sonra kadının kocasının huyu bozulduğunda enayi misin neden bıraktın gül gibi memuriyeti diyeceklerdi. Bazen şaşıp şaşıp kalıyorum.Aylarca KPSS’ye hazırlanırken eşinizin aklı neredeydi, o zaman itiraz etseydi ya? Onun için kolay bir şey değil. Hele de doğuysa, ilçeyse ne işim var oralarda diyordur, haklı da ama insanların uğraşıp didinip yapamadığını yapmış atanmışsınız. Sizi ömür boyu rahat ettirecek bu. O tercihini sizden yana kullanmıyorsa siz de ondan yana kullanmayın. Gerçekçi olalım, kocanız istemiyorsa gitmeyin bunun için yuva yıkılır mı diyenler ya hayatı tozpembe görüyor ya da bol keseden sallıyor. Bu ülkede belki de milyonlarca kadın ekonomik özgürlüğü olmadığı için fiziksel, psikolojik şiddet gördüğü halde, aldatıldığı halde boşanamıyor. Hayatın ne getireceği bilinmez, meslek her zaman iyidir.
Neden eşinizi zorluyorsunuz? Duygularla değil mantığınzla düşünün Eğer ki Öğretmen olarak atandıysanız 1 sene sonra Eşiniz sayesinde tekrar evinizin olduğu yere tayin isteyebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar eşim atandığım yere gelmek istemiyor özel sektörde çalışıyor yaşadığımız yer de de bizi bağlayan hiçbirşey yok evimiz var sadece onu da kiraya verip atandığım yerden tutsak karşılayacak zaten beraber gidelim diyince nerden başvurdun başımıza dert açtın vs diyor yalnız gitmek de istemiyorum illa gelmem derse mecbur yalnız gideceğim
Hshssh daha haklı çok az şey okudumOnu diyenler 2 yıl sonra kadının kocasının huyu bozulduğunda enayi misin neden bıraktın gül gibi memuriyeti diyeceklerdi. Bazen şaşıp şaşıp kalıyorum.
Hayır artık atamalar sözleşmeli. En az üç yıl çakılıNeden eşinizi zorluyorsunuz? Duygularla değil mantığınzla düşünün Eğer ki Öğretmen olarak atandıysanız 1 sene sonra Eşiniz sayesinde tekrar evinizin olduğu yere tayin isteyebilirsiniz.
Eş durumu ataması yapılmıyor mu?Hayır artık atamalar sözleşmeli. En az üç yıl çakılı
Üç yıl sonra tayin isteme hakkı var, eskisi gibi değilEş durumu ataması yapılmıyor mu?
Çok saçma bir durum olmuş. Bunu bilmiyordum teşekkürler bilgi için.Üç yıl sonra tayin isteme hakkı var, eskisi gibi değil
Tek bir cevap tek bir beğeni yokArasından en güzelini seçecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?