- 24 Eylül 2013
- 9.890
- 32.414
- 748
- Konu Sahibi agresifkiz
Bu fragman. Çalışmaya başlayınca sürekli kavga çıkaracak belki de. Her şeyi bahane edecek. Bence iyi olmuş. O işsiz olduğu için değil, sizinle sevinmeyip sizi kıskandığı içinMerhabalar yakın zamanda konu açmıştım atandığıma dair. Sağlıkçıyım bu arada. Direkt konuya gireceğim. Erkek arkadaşım iki senedir işsiz ve okuduğu okul bölüm iyi olmasına rağmen iş bulamıyor psikolojisi son zamanlarda çok iyi değildi zaten. Neyse benim bu atama haberi açıklandığında haliyle çok fazla sevinmeden onunla da paylaştım ama hem hiç mutlu olmadı hemde neden böyle yapıyorsun dediğimde mutlu olmak zorunda mıyım senin hayatın kurtuldu benim için değişen bir şey yok vs dedi. Bende aşırı sinirlendim biraz ters yaptım ama öncesinde alttan aldım tabi sonuna doğru artık canıma tak etti restleştik bitti. Şimdi bir yanım diyor ki seninle sevinmeyen adamdan sana fayda olmaz diyor, bir yanımda onu da anla sende iki sene bekledin neler çektin diyor. O yazmaz biliyorum bende yazmamaya söz verdim kendime ama acaba haksızlık mı ediyorum doğru düşünemiyor muyum diye fikir almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.