Atandığıma üzülen sevgili?

Merhabalar yakın zamanda konu açmıştım atandığıma dair. Sağlıkçıyım bu arada. Direkt konuya gireceğim. Erkek arkadaşım iki senedir işsiz ve okuduğu okul bölüm iyi olmasına rağmen iş bulamıyor psikolojisi son zamanlarda çok iyi değildi zaten. Neyse benim bu atama haberi açıklandığında haliyle çok fazla sevinmeden onunla da paylaştım ama hem hiç mutlu olmadı hemde neden böyle yapıyorsun dediğimde mutlu olmak zorunda mıyım senin hayatın kurtuldu benim için değişen bir şey yok vs dedi. Bende aşırı sinirlendim biraz ters yaptım ama öncesinde alttan aldım tabi sonuna doğru artık canıma tak etti restleştik bitti. Şimdi bir yanım diyor ki seninle sevinmeyen adamdan sana fayda olmaz diyor, bir yanımda onu da anla sende iki sene bekledin neler çektin diyor. O yazmaz biliyorum bende yazmamaya söz verdim kendime ama acaba haksızlık mı ediyorum doğru düşünemiyor muyum diye fikir almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bu fragman. Çalışmaya başlayınca sürekli kavga çıkaracak belki de. Her şeyi bahane edecek. Bence iyi olmuş. O işsiz olduğu için değil, sizinle sevinmeyip sizi kıskandığı için

arkadaşlar yazılması gerekenleri yazmış zaten. ben de tebrik ederim konu sahibi. :sampiyon: hayat senin için daha yeni başlıyor. gereksiz fazlalıklardan kurtulduğun iyi olmuş ;)

Sevgi neydi paylaşmaktı emekti :)
Sizinle birlikte sevinmesi kesinlikle ilk etapta önemliydi. gıpta etmesi yada kendi için üzülmesi ikinci olan duygudur ve zamanla ortaya çıkar. Anladığım kadarıyla uzun zamandır yaşadığı bir korku idi ondan önce işe başlamanız ve ortak bir hayat düşünmüyor olması da lazım ki bu tepkiyi vermiş.
Bana kalırsa ileride ortak bir hayat düşünmediğim bir ilişkide de bulunmak istemezdim.

İş ayrilmaya kadar geldiyse zaten o işten hayır gelmez
Hiç sevmiyorum hayatındaki insanı dibe çekmeye çalışan çiftlerden..böyleleri üniversiteye gitmesini engellerler - Erasmus-staj gibi imkanlarla yurt dışına il dışına gitmesini engellerler,dans kursuna dil kursuna vs gondermezler, arkadaşlarınla gittiğin tatile akşam eğlencesine karışırlar.
Sorsan çok seviyorlar,ondan!
Sizin adam da toplumda böyle olan milyonlarca insandan bir tanesi demek ki.
İyi olmuş kurtulduğun.
Gerci gittiğin şehirde yalnızlık hissiyle aklına düşer, aramak isteyebilirsin,zor olur biraz senin için. Ben olsam nokta değil virgül koyardım ilişkiye, gittikten sonra azar azar-alistira alıştıra ayrılırdim

Bir de onun acisindan bakın olaya. İs bulamamak insanı çok yıpratıyor. Hayat arkadaşı sevgilisi is bulunca da kendini değersiz hissedip bu kesin beni bırakır moduna girmiştir. Ama yalandan da olsa bir tebessüm isterdim ben. Siz coşmasını beklemissiniz ve üstüne gitmissinuz

Aşırı isabetli bir karar vermişsin. Sakın kararından dönme. Senin sevincinle sevinmesi, üzüntünle üzülmesi gerekirdi. Seni sevip insan yerine koysa adına mutlu olurdu. Iyi yerlere gelmeni isterdi. Sakın sakın üzülüp kendine dert edinme. Aksine mutlu ol. Bak ne güzel atanmışsın. Görevine başlayınca zaten yoğunluktan adamı bile unutursun. Şimdi sabret alışkanlıklardan kurtulmak zor biliyorum. Sadece sabret göreve gidince her şey hallolacak

Uzun suredir bekledigim ve üzülüp endişe ettigim bir konuda başkasinin iyi haberini almak beni de mutluluktan havalara ucurmaz yani. Bu sevgili de olsa hayirli olsun derim onun adina sevindigimi soylerim anca napilir ki başka?
Kendi uzuntumu unutup oturup baskasinin atanmasina havalara uçacak kafada bir insan degilim. 🙄 Bir cok insan da degil ama rol yapiyorlar. Hele dunyanin şuan ki durumunda işi olanin bile psikolojisi berbatken...
Dogru demis yani sen kendini kurtardin ona ne faydan var.

Yorumlari okumayayim nasil olsa ayril diye yazar herkes diye içimden geçiriirken gene de göz ucuyla baktim evet tahmin ettiğim gibi. Şimdi yaptiği doğru değil tabiki de insan yakin olduğu kişinin sevincine ortak olmasini bekler. Yalniz iki yildir iş bulamamiş. Erkek işsiz olduğu zaman bu daha zor bir durum. Toplumsal algi mi nee derseniz deyin buna ama erkek calismamasi daha zor. Bu olayla ilgili tavirinizi belirtin ama aranizdaki ilişkiyi buna bağlamayin. Sakin olun

sevdiğin bir insan üzüldüğünde yanında olup teselli vermek kolaydır ama aynı insan senden daha başarılı olduğunda hala sevinip yanında olabiliyorsan gerçek olgunluk ve sevgi budur bence.
Biz türkler olarak nedense dram severiz başarı hikayesine nasıl destek vereceğimizi bilemeyiz...
bence tekrar arayıp soracak bir şey yok adam resmen başarınızı hazmedememiş. Onun hayatının yolunda gitmemesinin suçlusu siz değilsiniz herhalde. Sizin adınıza sevinemiyorsa zaten eksik bir şeyler vardır...

Bence siz haklisiniz. Sonuçta insan gerçekten birşeyleri yapmak için çok uğraşıyor. Arkadaşımla ingilizce sınavına hazırlandık o geçti ben kaldım. O geçti diye üzülmedim ben kaldım diye üzüldüm ama açıkçası o geçince de bir umut kapladı içimi
Çöl güzel kilo vermişsiniz. Sınavı da geçersiniz inşallah :)

Uzun suredir bekledigim ve üzülüp endişe ettigim bir konuda başkasinin iyi haberini almak beni de mutluluktan havalara ucurmaz yani. Bu sevgili de olsa hayirli olsun derim onun adina sevindigimi soylerim anca napilir ki başka?
Kendi uzuntumu unutup oturup baskasinin atanmasina havalara uçacak kafada bir insan degilim. 🙄 Bir cok insan da degil ama rol yapiyorlar. Hele dunyanin şuan ki durumunda işi olanin bile psikolojisi berbatken...
Dogru demis yani sen kendini kurtardin ona ne faydan var.
Doğru söylüyorsunuz. Sevgilicilik oyununu bitirmekte fayda var. Zira bence sevgili değiller.
Burada bir arkadaş değil sevgili, aşık olduğumuz kişi söz konusu. Ben kendimden önce o, işe girsin mutlu olsun isterdim. İflah olmaz bir romantiğim galiba: ( Aşk uğruna ölünecek, dağları deldirecek birşey değil mi?

Siz bir daha yazmayın aramayın hatasını anlayıp özür dilemeden.Kız arkadaşlar arasında olur du böyle şeyler zamanında😑Senin adına sevinmemiş hatta kıskanmış da olabilir bencillik yani

Doğru söylüyorsunuz. Sevgilicilik oyununu bitirmekte fayda var. Zira bence sevgili değiller.
Burada bir arkadaş değil sevgili, aşık olduğumuz kişi söz konusu. Ben kendimden önce o, işe girsin mutlu olsun isterdim. İflah olmaz bir romantiğim galiba: ( Aşk uğruna ölünecek, dağları deldirecek birşey değil mi?

Aşkı kucumseyemem ama aşk bitebilen, tükenen birşeydir ve her zaman ayni yogunlukta devam etmez bunu kabul etmek lazim.
Çiftlerden biri ölünce öteki belki yillllar yillar sonra gunun birinde başkasina aşık olabiliyor gayet. Ugruna ölünecek birsey varsa bile bu aşk degildir. Yaşamimiz boyunca 1 defa aşik olmayiz bu da bir gercek, bazilari iyi veya kotu iz birakir o ayri.
Ha bazilari da psikolojik olarak hayatta 1 defa asik olduguna kendini ikna edip sonra da hayati kendine zehir edebilir. Bazi insanlar dram yasayip aci cekmekten keyif aliyor ama normali bu değil. 👍🙄

Benim ilişki anlayişim "kendinden önce onu dusunmek" degil, eşimi her zaman dusunurum ama kendimi de ötelemem ki eşim benim hayat arkadasim batarsakta cikarsakta birlikteyiz ayni hayati paylasiyoruz ayni seyler gundemimiz oluyor ama sevgili oyle bisey degil. Tabi ki basit bir işe girme konusunda kiskanclik yapmanin surat asmanjn alemi yok, insan hayirli olsun sevindim der geçer ama şuan ki dunyanin durumu herkesin psikolojisini farkli etkiledi bu da bir gercek. Oturup şuan buna sevinmeyebilir.

Acaba kıskanmış olabilir mi ondan önce is hayatına atılacaksiniz, yeni insanlar, yeni bir şehir vs? Eğer böyleyse bir nebze anlarım ama ohh sen kurtuldun ben kaldım kafasıyla bir kıskançlıksa hiç normal değil kusura bakmasın.

Back
X