• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atandım ama......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BettyRuble

iyi düşün iyi olsun!
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
9.248
25.555
548
Arkadaşlar merhaba herkese ben yeni atandım kamuda iyi bir işim oldu çok şükür ama gelin görün ki bilmediğim bir şehirde tek başımayım, ev soğuk, şehir soğuk, eşim uzakta ağlamaktan başım çatladı çok duygusallaştım. Bu durumu yaşayanlar nasıl atlattılar...

Arkadaşlar merhaba herkese ben yeni atandım kamuda iyi bir işim oldu çok şükür ama gelin görün ki bilmediğim bir şehirde tek başımayım, ev soğuk, şehir soğuk, eşim uzakta ağlamaktan başım çatladı çok duygusallaştım. Bu durumu yaşayanlar nasıl atlattılar...
Ben de seninle ayni durumdayim canim. Henuz baslamadim ben ise. Guvenlik sorusturmasi suruyor. Iki aya kadar baska sehre gitmek zorundayim. Beni de simdiden sarmaya basladi dusunceler. Allah yardimcimiz olsun. Evine uzak bi sehirde misin.

Ben de seninle ayni durumdayim canim. Henuz baslamadim ben ise. Guvenlik sorusturmasi suruyor. Iki aya kadar baska sehre gitmek zorundayim. Beni de simdiden sarmaya basladi dusunceler. Allah yardimcimiz olsun. Evine uzak bi sehirde misin.
Evime eşime aileme uzağım daha çok yeniyim çok dokunuyor bana her şey.

Kaç yıl kalma zorunluluğunuz var bende atandım eşimi evimi bırakıp gidecektim üstelik 3 yıl kalma zorunluluğu vardı atamalar durduruldu eğer dava olumlu sonuçlanırsa başlayacam bende

Canim kolay olmayabilir ama soyle dusun, yeni sehir yeni insanlar degisik bir ortam, onun keyfini cikarmaya calis aksamlari bos oturmamaya calis kitap oku film izle bos kalirsan daha da duygusallasirsin

Ev soguk dmeissin simdilik bir ufo elektrikli soba alsan sana kadar yeter diye dusunuyorum

Biz dayanamadik eşim isini gücünü bırakıp yanıma gelmişti. Üç ay sonra...

Bu ayrılık ıyı gelecek özleyeceksiniz..birbirinize baglanacaksınız.. Gelecek güzel hayalleriniz planlarınız olacak.. İlk önce bi hobi edinin onunla uğraşın ..iyi taraflarında n bakın inşallah alışır ve zaman hızlı geçer kavusursunuz

Ben ailemden ayri 3 yıl gecirdim.(calisma hayatinda) Ama benim sansim okudugum şehre atanmis olmamdi. O yüzden hic zorlanmamistim. Tanimadigim bilmedigim bir yere atanmis olsaydim eminim cok zorlanirdim. Alisacaksiniz. Ilk baslarda zor olur tabi. Tanidikca cevreniz oldukca alisirsiniz

Es durumundan esiniz yaniniza gelsin. Eger ozel sektorde ise ayrilsin da gelsin orda da is bulurX

Yer değişelim ben atanırım senin yerine :KK43: alışırsın
Tebrik ediyorum.sizinlr aynı fikirdeyim. Biz çırpınıyorus atanmak için. Millet şikayetçi. Ben de bu zihniyeti anlamıyorum. Atanayım da ayda bir kocamı göreyim derdim. Şimdi kızım var çok çok az bir ihtimal oldu artık. Ne güzel çocuk da yok. Eşinizin yanuna gideceksiniz nasılsa

Alışılıyor
Yıllarca eşimle böyle bir hayat sürdük
Ama bu bizim ilişkimizi daha çok güçlendirdi
Hem yalnız yaşamak gibisi var mı ya
Hem evlisin hem ayrı evin var
Sevgililik gibi düşünsene
Çok heyecanlı

ne kadar sürecek bu ayrılık hali?
ben yapamazdım sanırım :(
ama işte atanmak için çok çabalamış olmalısınız, kıymetini bilin ve gerekirse maaşın hepsini yiyin ve sık sık görüşerek bu süreyi atlatın.

Esinizden kac km uzakta olacaksiniz? Ne kadar siklikla gorusebileceksiniz?

Yetiskin insanlariz, anne babadan ayri yasamak dogal da, cok buyuk maddi sikinti yoksa seven eslerin ayri yasamalarini anlamiyorum ben.
Eşimden 2-3 saat uzaklıkta olacam ve haftasonları görüşme imkanım olacak sonuçta erkeklerde eşlerini bırakıp dışarda çalışmak zorunda kalıyorlar benimde o mantık

Eşimden 2-3 saat uzaklıkta olacam ve haftasonları görüşme imkanım olacak sonuçta erkeklerde eşlerini bırakıp dışarda çalışmak zorunda kalıyorlar benimde o mantık
Çok değilmiş mesafe . Hafta sonu cuma akşamdan gider, Pazartesi sabah direk işinize dönersiniz. Hafta içi bir günde o gelsin. Kolaylıklar dilerim.

Ne kadar ayri kalınıyor ataninca? Es durumundan dolayi esinizin oldugu yere tayin isteyemiyor musunuz? Bilmedigimden ve bilmek istediğimden soruyorum.

Alışacaksınız mecbur. İlk tayin dönemine kadar sabır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X