• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atanılacak il

Hangisi daha iyi

• Gaziantep

OY: 28 52,8%
  • İstanbul

OY: 25 47,2%

• Ankete Katılan
    53
Kesinlikle Türkiye'nin gastronomi başkenti Antep,sırf Künefe ye aşık olduğum için de Hatay diyebilirim aslında☺.

Aynen yaf şehirleri sadece yemekle değerlendirdim Allah affetsin konu sahıbesi mesajlarımı dikkate almasın :bicak:Mersin de çok çok iyi, kültür gezisiyile ünvde Mersin ve Hataya gittim, iki şehirde de öyle şeyler yedim ki....Vay anammm şu yaşadığım hayat hayat değil diyorum:) Ailem ya da arkadaşım olsa Antepte yaşardım kesin

Diyarbakir da stüdyo daire ya da 2+1 olayi yok bi kere.Hatta 3+1 daire bile cok yok ,genelde 4+1 ona gore de aidat ve yakıt masrafi var.Su an kiralar 2500 bandindan başlıyor, çünkü her muhitte oturamazsınız.Siteler tam site konsepti ,güvenlik, havuz tarzi ve ona gore de yüklü aidatlar var.Ama diğer açılardan gelişmiş güzel bir şehir, ancak hele dışarıdan gelenler mayis ve kasım basina kadar klimasız imkansiz yaşayamaz o da extra bir maliyet .Maddi durumunuz iyi değilse daha küçük şehirleri yazın yok elime geceni harcarım sorun degil diyorsanız merkezi yazın
Ege'de küçücük bir ilçede yaşıyorum şu anda.Doğalgaz bile yok burada,iş imkanı derseniz imkansıza yakın ama evler 2000 civarı şu anda.Kiralık ev yok gibi,mantar gibi ev yapıp satıyor mütahitler.Geçen yaz ev sahibi evden çıkmamızı istedi ve zar zor ev bulabildik.Şu anda Türkiye geneli böyle uçuk kiralarla dolu.

Aynen yaf şehirleri sadece yemekle değerlendirdim Allah affetsin konu sahıbesi mesajlarımı dikkate almasın :bicak:Mersin de çok çok iyi, kültür gezisiyile ünvde Mersin ve Hataya gittim, iki şehirde de öyle şeyler yedim ki....Vay anammm şu yaşadığım hayat hayat değil diyorum:) Ailem ya da arkadaşım olsa Antepte yaşardım kesin
Ben de iki seneye yakın Kayseri'de yaşadım.Çok ucuz bir şehir,deniz olmamasına karşın kocaman bir balıkçılar çarşısı var.Yeme,içme,kiralar ve ulaşım açısından süper bir şehir.Orada yaşarken gitmiştik Mersin'e,orada yediğim tantuni ve künefe yi asla unutamıyorum🙂.

Ben de iki seneye yakın Kayseri'de yaşadım.Çok ucuz bir şehir,deniz olmamasına karşın kocaman bir balıkçılar çarşısı var.Yeme,içme,kiralar ve ulaşım açısından süper bir şehir.Orada yaşarken gitmiştik Mersin'e,orada yediğim tantuni ve künefe yi asla unutamıyorum🙂.
Ay evet Kayseri tam anlamıyla yaşanacak ve birikim yapilacak şehir, doğası denizi yok ama kış turizmi var.Keske orda yasama şansım olsaydı ama zor

Ay evet Kayseri tam anlamıyla yaşanacak ve birikim yapilacak şehir, doğası denizi yok ama kış turizmi var.Keske orda yasama şansım olsaydı ama zor
Oradan taşınırken gerçekten çok üzülmüştüm ben.Tramvay ile şehrin bir ucundan öbür ucuna kadar gidebiliyorsunuz.Evler çok konforlu ve kiralar çok uygundu.Biz gelen misafirlerimizi Erciyes'e ve çok yakın olan Kapadokya'ya götürüyorduk.

Oradan taşınırken gerçekten çok üzülmüştüm ben.Tramvay ile şehrin bir ucundan öbür ucuna kadar gidebiliyorsunuz.Evler çok konforlu ve kiralar çok uygundu.Biz gelen misafirlerimizi Erciyes'e ve çok yakın olan Kapadokya'ya götürüyorduk.
Ah evet ama atamada pek açılmaz sanmıyorum, İstanbul ve Doğu ağırlıklı olacak .Gelişmiş, alt yapısı sağlam bir şehir, her şeyin en lüksünü de en ucuzunu da bulabileceğiniz bir yer gerçekten

Çoğu kişi ekonomik olarak İstanbul’un zorlayacağını söylemiş ama atanacaksanız bakınmışsınızdır mutlaka doğunun iyi sayılan bir şehri diğer seçeneğiniz kiralar olsun özellikle atama dönemlerinde İstanbul’u pek aratmacağını düşünüyorum. Çoğu zaman bir çok ilde bu durum yaşanıyor. Bundan üç dört yıl önce Van’a atanan arkadaşım bin beş liraya kiralık ev bulamamıştı.
Sosyal hayat olsun, kendini geliştirebileceğin imkan çeşitliliği olsun İstanbul’da daha rahat olacağını düşünüyorum

e buyur gel miss kapım açık :)

İstanbul daha iyi de alacağıniz paranın tamamı kira ve faturalara gider evler eski oluyor bir de doğalgaz çok geliyor.Yani Gaziantep de fena değil ben çok beğendim yemekleri özellik de uygun ve lezzeti bir iki tık bizim damak tadının üstünde. Kurslar vs her yerde var artık siz bilirsiniz yine de tabi çocuk var mı yazmamişsiniz. Tutumlu olursanız Antep te azciik birikim bile yaparsınız İstanbul'da mümkün değil.

Antepte 1 sene yaşadım. Aslaaa aslaa ucuz bir şehir değil. Ayrıyetten aşırı derecede göçmen var, bazı sokaklarda Türkçe konuşan bulamazsınız. Biraz düzgün bir yerde yaşamak isterseniz, ki lüks demiyorum, temiz olaysız sade bir mahallede yaşamak isterseniz, evler kiralar aşırı pahalı. Benim antepte 3. Ayımda apartmanımın önünde silahla adam vurmuşlardı. Çok olaylı bir şehir. Ha istanbul ondan masum mu, değil elbette. Bilmiyorum antep mi istanbul mu, ikisini de beğenmedim ya :(

Back
X