- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
- Konu Sahibi aylakmadame
-
Bir kere isyan et delilige vur bak herkes nasil pesinde pervan
Yani tepkilerini aninda ver o an icinden ne demek geliyorsa onu soyle
Ama bunu yapacam diye kendini sartlama bu sefer olmayacak yerde olmayacak tepkiler verirsin
Biraz kisilik meselesi cnm kendini sev ve kendine guven..
niye yapamıyorsun ki kimseye kendini ezdirmeYahu arkadaşlar ne annem ne eşim ne kardeşim ne arkadaşım..
Ya ben beceremiyorum kendim kötü bir davranış görsem dahi kimsenin yüzüne vuramıyorum üstelik böyle yaptığım için insanlar beni hep aşağılıyor hem de haksız konumuna düşürüyor.
Bana da arkadan ağlamak kalıyor.
Ben kendimi değiştirmek zorunda hissediyorum kendimi çünkü böyle iyi değilim ben gitti gider böyle yani bildiğin gerizekalı muamelesi görüyorum herkesten.
Ne yapmalıyım? Sizler ne yapıyorsunuz?
niye yapamıyorsun ki kimseye kendini ezdirme
Hassassiniz siz bu cok zarif bence ....bu tip insanlar oz guveninizi sarsar genelide elestiri kabul etmeyen zeytinyagi uste cikma psikolojisinde insanlardir ,pratik yapin soyle biseyler soylese ne derim diye kirici olmadan duygularinizi ifade edecek sozler....bende oyleydim bir ara hassasiyet hadsafhadaydi baktim pek salak herine konuyorum ki degilim biliyorum sadece kirmak istemiyorum cunku tribe bagliyolar hakliymis gibi. birgun bir soz okudum kendime geldim sen kadirabiliyorsan onlarda kaldirir ve esprili bir dill gayet iyi tavsiye ederim
Allahım yapamıyorum
Keşke yapabilsem.
Mesela ablam çok intikamcıdır sinsi sinsi alır intikamını. Ölürüm hastayım o huyuna.
Kardeşim çok cazgırdır anında laaaps diye söyler.
Laf sokmaya da bayılırlar.
Herkes karşılarında el pençe divan ama ben bunu yapamıyorum.
salak değil de saf ve temiz kalplisin insanları kırmaktan korkuyorsun sanırımO an geldi ya mesela karşımda saçma sapan bi tavır gördüm.
İçimden bu nedir diyorum ama dilim tutuluyor bildiğin.
Bi de çok salağım mesela benim normal gördüğüm şeyleri annem kardeşlerim falan "sen salak mısın olay öyle değil böyle" dediklerinde aklım eriyor.
ben de vurmam kimsenin yüzüne ama kendimi de aşağılatmam.anında uzaklaşırım arkadaşsa görüşmem.aile ise mecbur kalmadıkça konuşmam.çok isterlerse de durumu anlatırım.affetmem affedemiyorum.benim tarzım bu.Yahu arkadaşlar ne annem ne eşim ne kardeşim ne arkadaşım..
Ya ben beceremiyorum kendim kötü bir davranış görsem dahi kimsenin yüzüne vuramıyorum üstelik böyle yaptığım için insanlar beni hep aşağılıyor hem de haksız konumuna düşürüyor.
Bana da arkadan ağlamak kalıyor.
Ben kendimi değiştirmek zorunda hissediyorum kendimi çünkü böyle iyi değilim ben gitti gider böyle yani bildiğin gerizekalı muamelesi görüyorum herkesten.
Ne yapmalıyım? Sizler ne yapıyorsunuz?
ben de vurmam kimsenin yüzüne ama kendimi de aşağılatmam.anında uzaklaşırım arkadaşsa görüşmem.aile ise mecbur kalmadıkça konuşmam.çok isterlerse de durumu anlatırım.affetmem affedemiyorum.benim tarzım bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?