• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

atarli giderlii kaynanaa

Angel1888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
497
291
53
38
Konuya direk gireyim kizlar, hamileyim annemlr bana geldiler istanbulda oturuyorum ailem izmirde neyse..annemler ve esimle aksam yemege ciktik kayinvalidemde bize gelmis gelirknde markete ugramis neyse bizi evde bulamayinca kapiya birakmis gtms esim kapida posetleri gornce aradi ...hanfendide bi tripler bi tripler , esim gelip seni alayim dediysede yok ...yahu kadin ben nerden bileyim senin gelecegini .... sonra gelin istemedi oluuo

Canım Sıkma Can'ını
Oluyor böyle Şeyler malesef , kendilerini hemen 2.plana atılmış gibi hissediyorlar
Düzelir bir kaç gün sonra

Belkide onlarida davet etmenizi beklemislerdir.
Ailelerin arasi iyiyse, musait bir zamaninizda da iki aileyi yemege cikarirsiniz.
Onlarinda hosuna gider.
Anladigim kadariyla kotu biri degil, misafirleriniz geldi diye alisveris yapip gelmis.
Sizde bir telefon acip aldiklari icin tesekkur etseniz, size yakisani yapmis olursunuz.

Esin aradigina gore telefonu var kullanaymis bi zahmet

Konuya direk gireyim kizlar, hamileyim annemlr bana geldiler istanbulda oturuyorum ailem izmirde neyse..annemler ve esimle aksam yemege ciktik kayinvalidemde bize gelmis gelirknde markete ugramis neyse bizi evde bulamayinca kapiya birakmis gtms esim kapida posetleri gornce aradi ...hanfendide bi tripler bi tripler , esim gelip seni alayim dediysede yok ...yahu kadin ben nerden bileyim senin gelecegini .... sonra gelin istemedi oluuo

Bundan sonra habersız gelınmemesı gerektıgını öğrenmiştir:)

Bizde Kv olacağız ilerde ama bazen saçmalıyorlar cidden kapında kameramı var nerden bilecektiniz geldiğini boşver canım ya sen niye üzülüyorsun takma hamileliğinin tadını çıkar bende yeni doğum Yaptım hamilelikte çok stres Yaptım çok pişmanım

arasaydı cnm hıc takılma buna.koca kadın bılmıyormu habersız gelınmıcenı aaaaaaaaaaaa

Belkide onlarida davet etmenizi beklemislerdir.
Ailelerin arasi iyiyse, musait bir zamaninizda da iki aileyi yemege cikarirsiniz.
Onlarinda hosuna gider.
Anladigim kadariyla kotu biri degil, misafirleriniz geldi diye alisveris yapip gelmis.
Sizde bir telefon acip aldiklari icin tesekkur etseniz, size yakisani yapmis olursunuz.

Gordugum en ilimli ve mantikli yaklasim. Tebrik ediyorum. Kayinvalide dusmanlariyla dolu bir forumda az gorulen turden bir ifade.

Katiliyorum kötü bir insan olsa alışveriş yapip gelmez.Disariya cikacaginizi tahmin etmediginden samimiyete dayanarak cikip gelmis neticede anne yani randevuya gerek yok bence.Bana kalirsa nezaketen de olsa cagirilmadigina icerlemistir...

O çağırılmadığı için alıngan olmuştur siz şimdi çağırmak zorunda mıyım diye düşünebilirsiniz ama bazen haklı olmak duyguları etkilemiyor.
Hissiyat ayrı bir şey.

Acikcasi ailemi normalde hic arayip sormazlar bayramda bile zoraki konusurlar. Annemler geldikleri gunun ertesi kayinvalidemlere ziyarete gttik ailemin yaninda habire bana laf sokmalar...benim bulundugun yone arkasini dönüp oturmlar... esimin hatri olmsa...

Back
X