ne gibiBence maksadın başka
Sizin oralar neresi oluyor ? Aileniz mi arkanızda değil .Boşanmak bzm oralarda oyle kolay olmuyo zaten oyle bi toplumda yaşamasaydk daha nişanliyken atardm yuzugu ama işte dedigim gibi bizde biraz sıkıntli o işler derdm yüzük degil tabi bende nasil bi hayatmn oldugnn farkindaym ama mecburum işte
+1Gelin kaynana toprağından olur derler. Gelin kaynana birbirinizi bütünlemişsiniz. Hiç ayrılmayın
Not: koskoca şirket 1 yüzük için niye arasın
Birisi çaktırmadan yüzüğü almış diğeri de yine çaktırmadan ondan almış. Birbirlerine benziyorlar bence ve bunu söyledim. Hakaret yok saldırı yok. Birisi konu açtı diye illaki ona mı hak vermemiz gerekiyor.Nekadar kiricisiniz uslubunuz cok kotu insanllaru kirip incitmeden yorum yapsaniz
cok kotu olmazsiniz korkmayin!
sertifikalı olursa olsun ne olacakNormal bi altin yuzuk ama ilk defa boyle sertifikali bi yuzuk olunca acaba die dusundm
Bilmiyorum ama güven vermediniz banane gibi
Size ait olan yüzük taki veyahut para farketmez biri izinsiz almis olsaydi eminim sizde iyiki almis deyip ustune su içerdiniz oyle mi ?Birisi çaktırmadan yüzüğü almış diğeri de yine çaktırmadan ondan almış. Birbirlerine benziyorlar bence ve bunu söyledim. Hakaret yok saldırı yok. Birisi konu açtı diye illaki ona mı hak vermemiz gerekiyor.
yaşamadignz içindirBilmiyorum ama güven vermediniz bana
Bu kadar yalanın haksızlığın olması bana ihtimal dışı geliyor
Peki sen neden bunları yaşamak zorundasın?yaşamadignz içindir
belkide zornda oldugm içindrPeki sen neden bunları yaşamak zorundasın?
Belkide zorunda değilsin sadece öyle hissediyorsun daha doğrusu hissettiriyorlarbelkide zornda oldugm içindr
sadece sana şu kadarini soylim emin ol sende şuan benm yerimde olsan aynisini yapardnBelkide zorunda değilsin sadece öyle hissediyorsun daha doğrusu hissettiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?