Atasay kuyumcu

Eeee yüzüğü sattiniz ve ortada evlilik yuzugunuz bile kalmadi! Sonra??

İkinize de aldıysa ben bu satıştan pek para kazanacağınızı sanmiyorum

Tek derdm yuzuk degil ama diger dertlerimi bi sekilde hallediyrm yuzuk icn sordm sadece acaba bi sıkınti olur mu sattigmda bende nasil bi aileye düştgmn farkindaym kör degilm ama hersy dedignz gibi kolay degil işte

Tek derdm yuzuk degil ama diger dertlerimi bi sekilde hallediyrm yuzuk icn sordm sadece acaba bi sıkınti olur mu sattigmda bende nasil bi aileye düştgmn farkindaym kör degilm ama hersy dedignz gibi kolay degil işte
Ama gene kendin yazmışsın gidecektim de eşimle tatlıya bağlandı falan

Bir tane kaynanaya bir tane kendisine almis diye yazmis ikisine ortak alınmamış kendisine olan yuzuk
İkisine ortak bir yüzük alinmayacaginin farkındayım canım.Ancak cocugunun ve eşinin altinlarini bozduran bir kişi annesine ve eşine aynı anda aldığı iki yüzüğe çok da para harcamaz diye düşündüm

yok pahaliydi 5bin tutmuştu ikisj her birini 2.5 almis ben parasnda degilm sadece biliyorm o yuzukte bi zamndn sonra bendn alinp satilcakti o yuzdn satmayi dusunuyom

Bazi seyleri yasamadan bilemeyiz sizin hayatinuz mukemmel olabilir oyleyse de sukredin ama şunu unutmayin bu hayatta birsuru kadin varki ky kp görümce veya esden muzdarip bdvnin %80 neredeyse bayanlarımızın bu dertleriyle dolup tasiyor herkes neden boşanmıyor yada istediği hayat degil diye cekip gitmiyor? Herkesin vardir gitmesine bosanmasina engel olduğu durumlar kim istemez ki mutlu huzurlu yuvası olsun

Bi ata sozu var tok açin karnindan ne anlasin !!! Der susarimm
Ben bir takımı kaybedersem evdeki insanların eşyalarını karıştırmam.

Filmlerde falan ninelerden torunlara kalan takılar oluyor, sonra bir ugursuz o takiyi çalıp bozdurmaya gidiyor ama tesadufe bakin ki o takiyi o kuyumcu satmis. Baska örneği yok. Hemen sattıkları kişiyi ariyorlar falan...
Arkadas cok dizi izlemis kisacasi.

Canım sen yine dene istersen ama yok pahasına satarsin haberin olsun.

Benim hayatım tabiiki mükemmel değil. Ama bir de prensipler vardır. Bunu kesinlikle konu sahibi için söylemiyorum ama birisi hırsızlık yapsa da tok açın halinden anlamaz mı diyeceğiz? Ben konu sahibinin tutumunu yanlış buldum. Kayınvalidesi de kendisi de aynı ayıbın içinde. Bu da benim fikrim.

cok enteresan bır konu
sorunuzun cevabı hayır esınızle ıletısıme gecmezler

yok pahaliydi 5bin tutmuştu ikisj her birini 2.5 almis ben parasnda degilm sadece biliyorm o yuzukte bi zamndn sonra bendn alinp satilcakti o yuzdn satmayi dusunuyom
Kayboldu de annen varsa ona ver emanet kenara koy anne de.İlla ki satmak mı gerekiyor,hadi satacaksın binbir çeşit kuyumcu var.

Kayboldu de annen varsa ona ver emanet kenara koy anne de.İlla ki satmak mı gerekiyor,hadi satacaksın binbir çeşit kuyumcu var.
kenara koyardm da sonrdn bende veya ailemde gorurse eşim anlr die satmk istedim

kenara koyardm da sonrdn bende veya ailemde gorurse eşim anlr die satmk istedim
Yok Can'ım ailende görmez korkma.O tarz şeyler baya ucuza gider işleme,alyans tarzı şeyler.Seneler geçmemiş evliliğinden çünkü.Bu seferde parayı bulur?O nolacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…