diger dertleri acmiym sabaha kadar bitmezTek derdin yuzuk yani.
bu evlilik yuzugu degil esimin 2 ay once annesi evdykn ikimze aldigi bi hediyeEeee yüzüğü sattiniz ve ortada evlilik yuzugunuz bile kalmadi! Sonra??
Şu halimle mi bilemiyorumsadece sana şu kadarini soylim emin ol sende şuan benm yerimde olsan aynisini yapardn
İkinize de aldıysa ben bu satıştan pek para kazanacağınızı sanmiyorum
Ama gene kendin yazmışsın gidecektim de eşimle tatlıya bağlandı falanTek derdm yuzuk degil ama diger dertlerimi bi sekilde hallediyrm yuzuk icn sordm sadece acaba bi sıkınti olur mu sattigmda bende nasil bi aileye düştgmn farkindaym kör degilm ama hersy dedignz gibi kolay degil işte
Size ait olan yüzük taki veyahut para farketmez biri izinsiz almis olsaydi eminim sizde iyiki almis deyip ustune su içerdiniz oyle mi ?
İkisine ortak bir yüzük alinmayacaginin farkındayım canım.Ancak cocugunun ve eşinin altinlarini bozduran bir kişi annesine ve eşine aynı anda aldığı iki yüzüğe çok da para harcamaz diye düşündümBir tane kaynanaya bir tane kendisine almis diye yazmis ikisine ortak alınmamış kendisine olan yuzuk
yok pahaliydi 5bin tutmuştu ikisj her birini 2.5 almis ben parasnda degilm sadece biliyorm o yuzukte bi zamndn sonra bendn alinp satilcakti o yuzdn satmayi dusunuyomİkisine ortak bir yüzük alinmayacaginin farkındayım canım.Ancak cocugunun ve eşinin altinlarini bozduran bir kişi annesine ve eşine aynı anda aldığı iki yüzüğe çok da para harcamaz diye düşündüm
Ben bir takımı kaybedersem evdeki insanların eşyalarını karıştırmam.
Benim hayatım tabiiki mükemmel değil. Ama bir de prensipler vardır. Bunu kesinlikle konu sahibi için söylemiyorum ama birisi hırsızlık yapsa da tok açın halinden anlamaz mı diyeceğiz? Ben konu sahibinin tutumunu yanlış buldum. Kayınvalidesi de kendisi de aynı ayıbın içinde. Bu da benim fikrim.Bazi seyleri yasamadan bilemeyiz sizin hayatinuz mukemmel olabilir oyleyse de sukredin ama şunu unutmayin bu hayatta birsuru kadin varki ky kp görümce veya esden muzdarip bdvnin %80 neredeyse bayanlarımızın bu dertleriyle dolup tasiyor herkes neden boşanmıyor yada istediği hayat degil diye cekip gitmiyor? Herkesin vardir gitmesine bosanmasina engel olduğu durumlar kim istemez ki mutlu huzurlu yuvası olsun
Bi ata sozu var tok açin karnindan ne anlasin !!! Der susarimm
Kayboldu de annen varsa ona ver emanet kenara koy anne de.İlla ki satmak mı gerekiyor,hadi satacaksın binbir çeşit kuyumcu var.yok pahaliydi 5bin tutmuştu ikisj her birini 2.5 almis ben parasnda degilm sadece biliyorm o yuzukte bi zamndn sonra bendn alinp satilcakti o yuzdn satmayi dusunuyom
kenara koyardm da sonrdn bende veya ailemde gorurse eşim anlr die satmk istedimKayboldu de annen varsa ona ver emanet kenara koy anne de.İlla ki satmak mı gerekiyor,hadi satacaksın binbir çeşit kuyumcu var.
Yok Can'ım ailende görmez korkma.O tarz şeyler baya ucuza gider işleme,alyans tarzı şeyler.Seneler geçmemiş evliliğinden çünkü.Bu seferde parayı bulur?O nolacak.kenara koyardm da sonrdn bende veya ailemde gorurse eşim anlr die satmk istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?