Ataşehir Kadıköy Şifa mı, yoksa Acıbadem Hastanesi mi?

Ataşehir Kadıköy Şifa mı, yoksa Acıbadem Hastanesi mi?

• Ataşehir Kadıköy Şifa

• Acıbadem

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

zengineer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
325
275
103
Konuyu doğru yerde mi açıyorum bilemedim, ama sizlere de danışmak istedim.

Gebeliğimden önce kadın doğum uzmanına muayene olmamıştım hiç. Gebelik takiplerime Ataşehir Kadıköy Şifa'da Yasemin Yakut ile başladım ve devam ediyorum. Kontrollerimiz şimdiye dek ayda 1 oldu ve çok şükür hep iyi geçti. (Fazla tahlil de istenmedi, tam kansayım ve idrar tahlili 9.haftada yapıldı bi daha da yapılmadı. Bir de 2li, 3lü, detaylı ultrason ve şeker yükleme testleri yapıldı o kadar.)

Kendi çalıştığım şirket üzerinden Acıbadem özel sağlık sigorta poliçemde Annelik teminatı yoktu, Ocak ayına dek sadece indirim uygulandı bu sebeple kontrol ve tahliller için. Ocak ayında eşimin çalıştığı şirket üzerinden 2.bir Acıbadem özel sağlık sigortasına dahil oldum ve Annelik teminatı var, karşılıyor masrafları limitler dahilinde.

Teminatlara göre Ataşehir Kadıköy Şifa'da olursa doğum 4.000TL sini karşılayacak, (maslak hariç) Acıbadem hastanelerinden birinde olursa %100 ü karşılanacak. Sadece bi miktar indirim olacağını sanıyorduk, nerede ne kadarını karşılayacak bilmiyorduk, bugün öğrendik detayları.

Benim için doğumun sağlıklı, başarılı olması önemli. Hastane ve doktor rolü doğumda tabiki önemli. Ancak illa bu hastanede olsun, illa şu doktorla olsun diyenlerden değilim. Alıştığımız yer ve doktoru değiştirmek konusu için sizlerin fikri yorumu ne olur acaba? (çok uzun oldu kusura bakmayın)

Ben de bir anne adayı olarak sizin yerinize kendimi koydum. Ben hayatta hep şuna inanırım dere geçerken at değiştirilmez. Tüm takiplerinizi en başından beri yürüten doktorla devam etmek doğru olur sanırım. İster istemez bu süreçte anne adayı ile doktor arasında bir güven bağı oluşuyor. Yeni bir hastane yeni bir doktor yalnız hissetmenize neden olabilir diye düşünüyorum. Uzun lafın kısası ben değiştiremezdim. Sevgiler

Ben 3 yıl önce kadıköy şifa da doğum yaptım..zaten hastane ilk özel doğum hastanesi..benim doktorum emel balkandi ki halen orada görev alıyor..yasemin hanıma guveniyorsan problem yok..hastane süper ebeler doktorlardan çok ilgili..istersen vip oda var ama Acıbadem gibi kuaför hizmeti yok..zaten Acıbadem bana biraz otel gibi geliyor ya..ama bence şifa yanı yine de sen bilirsin..

11 Mart 2015'te Kadıköy Şifa Ataşehir hastanesinde Yasemin hanımla normal doğum yaptım. Çok keyifli çok güzel geçti çok şükür. Ve de çok hızlı geldi oğluş :) Rabbim cümleye yardımcı olsun bu yolda.

Ben de değiştirmedim, aynen katılıyorum :) Çok şükür rahat ve kısa süren bir normal doğum oldu. Rabbim cümleye kolaylık versin, yardım etsin doğum sürecinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…