3 merhaba 3 tane salonları var bir de terasları var..yalnız ekim ayında terası vermiolarmışş..ben 2.kattaki salonu tuttum..salonları görüntü olarak hepsi aynı zaten sadece birinde masalar yuvarlak birinde de uzun masalar konuluor..ben yuvarlak masalı olanı tercih ettim çünkü fazla kalabalık olmucaz,hem şık dursun hem de toplu gözüksün diye..Ablamın nişanı da orda olmuştu zaten biz organizasyonu beğendiğimiz için ben başka yerlere pek bakmadım bildiğimiz yer die.ben de nişanımı yemekli istemedim,ama burada yemeklilerin de maaliyeti diğer yerlere göre gerçekten uygun.şöle söliyim canım 150 kişi için anlaştık biz.pasta+içecek+kokteyl tabağı+gelin masası süslemesi+kamera çekimi+50 tane fotoğraf+4tane volkan iki pastada iki ilk dansta+orkestra 3000 liradan anlaştık..kesinlikle garsonlara ekstra bir para ödenmiosunuz..kişi sayısını ben biraz az verdim çünkü bu gelirse üstünü sonradan veririz diye..çünkü onlar zaten her zaman +30 hazırlanıolarmış..kişi başı menü fiyatı da 10.500 tl yani 150 dedin 160 geldi 10 kişi için kişi başı bu fiyatı ödüosunuz..bu fiyatların içinde sandalye giydirme yok bir tek..sandalyelerini beğendim ben giydirmeye gerek duymadım açıkcası..onun da fiyatı sandalye başı 2.75 tl idi sanırım.