Ataturk havalimani

UyuyanGuzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
4.068
683
123
merhaba
Istanbullu arkadaslardan ozellikle bilgi almak isterim sorumla ilgili.
2 ay sonra dis hatlardan Ankara havalimanina gelecegim, daha sonra da Bartin'a gitmem gerek fakat Zonguldak ve Bartin havalimanlarinda ucus yok (sanirim bir tanesinden sadece yurt disi ucus var Almanya'ya falan).
benim otobusle Bartin'a gitmem gerekiyor fakat Istanbul'u hic bilmiyorum.
Ataturk havalimanindan metroyla falan en yakin otogara nasil gidilir?
otogara gidene kadar kaybolmam sanirim hic bilmedigim sehirlerde bile islerimi hallederim evime donerim
Bartin zaten kucuk orada kaybolmam yolumu bulurum ya da karsilarlar beni
yol gosterin lutfen kizlar

Ataturk havalimaninda metro varmis dogru bilgi mi kizlar? varsa kolay olur gercekten

Son düzenleme:

metro hatti bi tane zaten...
metroya bin bayrampasada sanirim aktarma yapicaksin zaten uyariyolar otogar yolcusu aktarma yapsin diye...

atatürk havaalanında metro var biniyosun otogar durağında iniyosun çok kolay iyi yolculuklar

metro hatti bi tane zaten...
metroya bin bayrampasada sanirim aktarma yapicaksin zaten uyariyolar otogar yolcusu aktarma yapsin diye...

Hayır, hayır aktarma bile yapmıyorsun. Havalimanın içinde zaten metro var, Aksaray yönünde ki metroya bin, tahmini 7 8 durak sanırım, zaten Otogara gelmeden önce anons yapılıyor, 20 25 dk sürüyor. İndiğin yerde zaten direk otogar

Son düzenleme:
ooo cok kisaymis:) ama nasil gidicem nerde inicem, metrodan inince neye binicem nereye gidicem bilen biri var mi kizlar?

hic bilmiyorum canim neresi yakinsa iste

evet, esenler otogarına git
arkadaşlarında dediği gibi, havalimanından hiç çıkmadan, en alt katında metro var, tek hat zaten
ordan esenlere geç

Bu arada Bartın da nereye gidiceksin ? Orayı da az çok bilirim

tatlim Bartin merkeze gidicem. merkezde bir carsi var uzun bir tane...bir suru dukkanlar falan...2-3 defa gittigimde gezmistim oraya gitcem surpriz yaparsam.
otogardan vasita bulurum insallah, surpriz yapmazsam beni alirlar otogardan artik

Dış hatlar terminalinden (C terminali) en alt kata inersen ordan binanın hiç dışına çıkmadan metroya geçiş yapabilirsin. Havalimanı metronun (M1 hattı) son durağıdır; metroya bindiğinde otogar(esenler) durağında indiğinde kolaylıkla otogara ulaşmış olursun. Sana tavsiyem metroya binmeden önce mutlaka bir harita edinmen olacaktır; görevlilere de sorarsan sana mutlaka yardımcı olacaklardır.

tesekkur ederim
tamam harita da temin edeyim yardimci olsun.
metronun havalimanini da kapsamasi supermis! yasadigim sehirde dunyanin bilmem kacinci guzel sehri dedikleri yerde bile havalimaninda metro yok

Bartın da karşılarım ben seni

ahaha cok iyi olur canim
saka maka otogardan merkeze vasita var mi? yoksa sadece taksi mi vardir? biliyorsan engin bilgilerinden yararlanmak isterim kimseye yuk olmak istemiyorum kendim gideyim diyorum merkeze gitcegim yere kadar

sık aralıklarla olmasada belediye otobüsleri vardır bide bildiğim kadarıyla firmalarında merkeze servisi var. Merak ettim Bartın da nereye geleceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…