- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
- Konu Sahibi UyuyanGuzel
-
merhaba
Istanbullu arkadaslardan ozellikle bilgi almak isterim sorumla ilgili.
2 ay sonra dis hatlardan Ankara havalimanina gelecegim, daha sonra da Bartin'a gitmem gerek fakat Zonguldak ve Bartin havalimanlarinda ucus yok (sanirim bir tanesinden sadece yurt disi ucus var Almanya'ya falan).
benim otobusle Bartin'a gitmem gerekiyor fakat Istanbul'u hic bilmiyorum.
Ataturk havalimanindan metroyla falan en yakin otogara nasil gidilir?
otogara gidene kadar kaybolmam sanirim hic bilmedigim sehirlerde bile islerimi hallederim evime donerim
Bartin zaten kucuk orada kaybolmam yolumu bulurum ya da karsilarlar beni
yol gosterin lutfen kizlar
havaalanından hıc dısarı cıkmadan metroya bınıp otogara cok kolay gıdersınız.tahmınım 15-20 dk surer.
sanırım esenler otogarına gitmek istiyorsun
metro hatti bi tane zaten...
metroya bin bayrampasada sanirim aktarma yapicaksin zaten uyariyolar otogar yolcusu aktarma yapsin diye...
ooo cok kisaymis:) ama nasil gidicem nerde inicem, metrodan inince neye binicem nereye gidicem bilen biri var mi kizlar?
hic bilmiyorum canim neresi yakinsa iste
anladim kizlar sagolun.
peki otogarin ismi esenler mi simdi, biliyim de yani:)
istanbul hakkindaki bilgim sifir maalesef...QUOTE]
Evet canım, Esenler Otogar ama zaten anons yapılıyor metronun içinde için rahat olsun.
Bu arada Bartın da nereye gidiceksin ? Orayı da az çok bilirim
anladim kizlar sagolun.
peki otogarin ismi esenler mi simdi, biliyim de yani:)
istanbul hakkindaki bilgim sifir maalesef...QUOTE]
Evet canım, Esenler Otogar ama zaten anons yapılıyor metronun içinde için rahat olsun.
coooook tesekkurler oh uzerimden yuk kalkti vallahi gozumde buyutmusum
merhaba
Istanbullu arkadaslardan ozellikle bilgi almak isterim sorumla ilgili.
2 ay sonra dis hatlardan Ankara havalimanina gelecegim, daha sonra da Bartin'a gitmem gerek fakat Zonguldak ve Bartin havalimanlarinda ucus yok (sanirim bir tanesinden sadece yurt disi ucus var Almanya'ya falan).
benim otobusle Bartin'a gitmem gerekiyor fakat Istanbul'u hic bilmiyorum.
Ataturk havalimanindan metroyla falan en yakin otogara nasil gidilir?
otogara gidene kadar kaybolmam sanirim hic bilmedigim sehirlerde bile islerimi hallederim evime donerim
Bartin zaten kucuk orada kaybolmam yolumu bulurum ya da karsilarlar beni
yol gosterin lutfen kizlar
Ataturk havalimaninda metro varmis dogru bilgi mi kizlar? varsa kolay olur gercekten
Dış hatlar terminalinden (C terminali) en alt kata inersen ordan binanın hiç dışına çıkmadan metroya geçiş yapabilirsin. Havalimanı metronun (M1 hattı) son durağıdır; metroya bindiğinde otogar(esenler) durağında indiğinde kolaylıkla otogara ulaşmış olursun. Sana tavsiyem metroya binmeden önce mutlaka bir harita edinmen olacaktır; görevlilere de sorarsan sana mutlaka yardımcı olacaklardır.
Bartın da karşılarım ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?