- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
- Konu Sahibi UyuyanGuzel
-
sık aralıklarla olmasada belediye otobüsleri vardır bide bildiğim kadarıyla firmalarında merkeze servisi var. Merak ettim Bartın da nereye geleceksin?
Aaaaa artık otogardan merkeze nasıl gidileceğini de sen bulHiçbir şey yoksa elbet otobüsler vardır.Senin yaşadığın dünyanın bilmem kaçıncı güzel şehrinin İstanbul kadar güzel olmasına imkan yok :) İstanbul'da ulaşım çok kolay.Her yere gidecek arabalar var.Mesafeler uzun belki ama metrolar,metrobüsler falan bi uçtan diğerine gidebiliyor. Belli saatler haricinde seviyorum bu şehri.
Şekerim bildiğim kadarıyla havaalanının altından geçen metro esenlerden de geçiyor. Ordan direk esenlere git sonra otogarı kime sorsan gösterirler
merhaba
Istanbullu arkadaslardan ozellikle bilgi almak isterim sorumla ilgili.
2 ay sonra dis hatlardan Ankara havalimanina gelecegim, daha sonra da Bartin'a gitmem gerek fakat Zonguldak ve Bartin havalimanlarinda ucus yok (sanirim bir tanesinden sadece yurt disi ucus var Almanya'ya falan).
benim otobusle Bartin'a gitmem gerekiyor fakat Istanbul'u hic bilmiyorum.
Ataturk havalimanindan metroyla falan en yakin otogara nasil gidilir?
otogara gidene kadar kaybolmam sanirim hic bilmedigim sehirlerde bile islerimi hallederim evime donerim
Bartin zaten kucuk orada kaybolmam yolumu bulurum ya da karsilarlar beni
yol gosterin lutfen kizlar
Ataturk havalimaninda metro varmis dogru bilgi mi kizlar? varsa kolay olur gercekten
Havalimanından Hemen Sonra Metroya Binin ve Otogar İstasyonunda İnin..
Kaybolmazsınız Çok Kolay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?