- 16 Haziran 2015
- 151
- 107
- 103
- Konu Sahibi minikbusem
-
face.. sitesi herkes şikayet ediyor facebookta ama nolucak ki facebook kaldırıcak bu terbiyesizlerin bir ceza alması lazım öyle iğrenç fotograflar kiHangi site ? Şuana kadar hiç tepki verilmemiş mi ?
bu ülkede umhurbaşkanını bile eleştirince tutuklanıyosun ve Atatürke hakaret etmek serbest heAtamiza hakaret artik serbest sanirim
Ayyas bile dediler adama daha da kimi kime sikayet edeceksin ki?
Sayfanin ismi nedir?bilen varsa biri lütfen yardım etsin şikayet etmem lazım
ne durumlara geldik inanamıyorum yabu ülkede umhurbaşkanını bile eleştirince tutuklanıyosun ve Atatürke hakaret etmek serbest he
özelden bana mesaj atar mısınSayfanin ismi nedir?
Atamiza hakaret artik serbest sanirim
Ayyas bile dediler adama daha da kimi kime sikayet edeceksin ki?
Devir artik devlet buyuklerinin Ataturke hakaret ettigi bir devir oldugu icinbu ülkede umhurbaşkanını bile eleştirince tutuklanıyosun ve Atatürke hakaret etmek serbest he
Aynen cerimYani savcılığa şikayet edilmez muhtemelen adamı bulup madalya takarlar.
bir insana bile hakaret etmek suçken Atatürke o iğrenç yakıştırmaları yapan ismet inönüyle Atatürkü öpüştüren ahlaksızlara ceza yok hee gülerim ben bunaYani savcılığa şikayet edilmez muhtemelen adamı bulup madalya takarlar.
Balık baştan kokar, bunların örnek aldığı sözde liderleri Atamıza nankörce, terbiyesizce hakaret ederse bu koyunlar böyle şeyleri haydi haydi yapar.
Balık baştan kokar, bunların örnek aldığı sözde liderleri Atamıza nankörce, terbiyesizce hakaret ederse bu koyunlar böyle şeyleri haydi haydi yapar.
özelden bana mesaj atar mısın
siyasete mi giriyor ben burda herhangi bir parti liderinden bahsetmiyorum hanımefendi Türkiyenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkten bahsediyorum benim de derdim bu Atatürke hakaret edilmesiSen koyun diyerek hakaret etmemiş mi oluyorsun ??
Konu sahibi durumu savcılığa bildirin. Ayrıca bu tür konuların buraya açılması yasak diye düşünüyorum çünkü siyasete giriyor.
Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?