• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atatürk'ün cenazesinden bilinmeyen fotograflar!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
e1gsz2.jpg

e1dta1.jpg

e1izr3.jpg

e1iicx4.jpg

e1lrs5.jpg

e1mqn0.jpg

Bir efsanenin dünyaya vedası zaten bu kadar heybetli olmalıydı.
Teşekkürler.

ya bu ne ihtişamlı bir cenaze sanki düğün var bu ne kalabalık caminin üstünde halk utanın bu bayrağın altında yaşayıpta ataya dil uzatanlar

bu fotoğrafları daha öncede görmüştüm.
mehmetçiğimizin şehit olduğu bu acı günlerde atamızın kemikleri sızlıyordur.ben böyle mi bıraktım size diyerek....

gözlerim dolu,tüylerim diken diken baktim resimlere.ilk defa gördüm bu resimleri,öyle bir ataya,öyle bir önderere böyle bir tören yakisirdi zaten.ellerine,emegine,yüregine saglik.

çok fena içim burkuldu.allah onu cennetın en güsel yerine koymustur inşallah.

ne büyük acı düşünün biz bu denli üzülüyoruz, onun zamanında yaşayanlar ne kadar yıkılmışlardır.

senağlama
Atatürk ölmedi,
Yüreğimde yaşıyor,
uygarlık savaşında
bayrağı o taşıyor,
her gücü o aşıyor.

türklüğü güç veren devrimler senin,
yurduma çizdiğin aydın yol senin,
gençlik senin,
sen gençliğimsin,
ölmedin ölemessin,
ölmedin ölemessin.
senağlama

benneyaptımkiOfff...içim eridi resmen...oradaymış gibi oldum...bu güzel paylaşım için çok çok tşkler...:enbuyukkk:

Atatürk sayesinde özgür olduğunun malesef bilincine varamamış olanlar,hala Atatürk' ü sevmiyorum diye haykıranlar görsün bu fotoğrafları

gözlerim doldu...çok kötü oldumsenağlama
bazen iyi ki ölümünde yokmuşum bu dünyada diyorum..
o ağlayan insanları görünce ...
:çok üzgünüm:

milyonlarca insan uyurlamış atasını acı ve ğözyasıları içerisin de ah atam keske yasasaydın

gözlerim doldu... garip oldum.. sanki yanımda........ burda olmasada içimde... kalbimde..

ne yazık geç doğmuşum,ülkenin şu gericiliğe özleminde yaşayacağıma,orda içten ağlayan,minnettar toplumda olmayı tercih ederdim.ananaeleri,ataları kendinden daha modern olan bi milletiz biz ne acı????

Back
X