- 12 Ocak 2019
- 73
- 7
- 1
- Konu Sahibi birharitaci
-
Çok teşekkür ederim ayrıntılı şekilde açıklamışsınız benim bugün 7. günüm ama sanki hiç ameliyat olmamışım gibi burnumun önden görünüşü ve bu durum moralimi çok bozuyor inşallah zamanla düzelir yarın alçım alınacak önden fotoğraf çektiğimde sanki burun kanatlarım ve burnum çok büyük gibiMerhaba ben ameliyat olalı bugün 34 gün oldu. Benim atel alındığında burnum pek şiş değildi hatta bana hiç şiş gelmemiş şekli çok düzgün ve fazlasıyla güzeldi. Alındığı gün bantladı doktorum 1 hafta sonra bantlar çıktığında burnumu tanıyamadım kocamandı. Halbuki bantlarla çok güzel görünüyordu. Burun ucu şişliği uzun sürüyor. Yanlar daha şiş oluyor bu zamanlarda ama inmeyen yok zamanla herkesin iniyor bence cilt yapına göre kendine 3-6 ay zaman ver. Maalesef bu süreç sabır gerektiriyor her gün aynada sabahları özellikle şiş ve şekilsiz bir burun görmek insanın canını sıkıyor ama geçeceğini bilmeliyiz. İnan benim burnumdaki şişlikleri kimse anlamıyor herkes çok güzel olmuş diyordu ama ben farkediyordum dediğim gibi bugün 34. günüm ve ben bir kaç gündür burnumun şekillenmeye başladığını farkediyorum. Demekki benim 1. aydan sonra inmeye başladı. Şuan daha iyi hissediyorum.
İnşallah düzelir zamanla bugün 7. günüm benim burnumun önden görünümüde sanki hiç ameliyat olmamış gibiBenim 6 ayı geçti ilk ay nasılsa şimdide öyle top gibi maalesef hiç inmedim bir sürü şey denedim farketmedi. tatilde kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktor
sağol inşallah düzelir kalın deri olunca doktorum 1 yılda inecek demişti zaten ama 6 ayda biraz iner diyordum olmadı. Sen daha moralini bozma atelin çıkmamış bile doktor ateli çıkarır çıkarmaz bile çok farklı oluyor benim atel varken sadece kocaman burun deliklerim görünüyordu ateli alınca burun deliklerim çok normal göründü sonrasında burun biraz daha şişiyor korkma 1 ay sonunda şişler indikçe burnunun şekli daha iyi anlaşılıyorİnşallah düzelir zamanla bugün 7. günüm benim burnumun önden görünümüde sanki hiç ameliyat olmamış gibi
Benim burnum hiç ameliyat olmamış gibi önden zamanla inşallah düzelir yarın alçımı aldırıcam bakalım nasıl olacak derim ince deri zamanla düzgün bir şekil alır inşallah sabretmem gerek sanırımKiminin ki küçülüyor kimin ki cok farklı olmuyor sanırım. Cunku benim alcılarım cıktıktan sonra burna takılan bandajlar da 1 hafta kaldı onlarında aldıktan sonra burnum küçücüktü. Sonra tabi şişti. 1 sene oldu. İnceldi burun evet. Ama burun ucu cok küçülmedi. Sivrildi. İlk bas top gibiydi. Öyle daha cok seviyordum :/ Benimde 1 aydan sonra inmeye basladı bu arada. Hızlıca indi 6 aya kadar.
Doktorum derimi ince deri demişti zaman ne gösterecek bakalım yorumunuz için çok teşekkür ederim sizinkide istediğiniz şekli alır umarımsağol inşallah düzelir kalın deri olunca doktorum 1 yılda inecek demişti zaten ama 6 ayda biraz iner diyordum olmadı. Sen daha moralini bozma atelin çıkmamış bile doktor ateli çıkarır çıkarmaz bile çok farklı oluyor benim atel varken sadece kocaman burun deliklerim görünüyordu ateli alınca burun deliklerim çok normal göründü sonrasında burun biraz daha şişiyor korkma 1 ay sonunda şişler indikçe burnunun şekli daha iyi anlaşılıyor
Aynen cnm daha yeni baslıyorusn sen :) şimdiden takma. Vallah ben cok takıntılı hale geldim. Özgüvenimi cok etkiledi. Ama benim basarısız burun ameliyatı bu yüzden. Sorunsuz bir burunda olsa insan yinede şüphelere düşüyorBenim burnum hiç ameliyat olmamış gibi önden zamanla inşallah düzelir yarın alçımı aldırıcam bakalım nasıl olacak derim ince deri zamanla düzgün bir şekil alır inşallah sabretmem gerek sanırım
Bugün alçım alındı alçılı halinden daha güzel durumda şuan bantlı ama güzel görünüyor inşallah bu şekilde kalırAynen cnm daha yeni baslıyorusn sen :) şimdiden takma. Vallah ben cok takıntılı hale geldim. Özgüvenimi cok etkiledi. Ama benim basarısız burun ameliyatı bu yüzden. Sorunsuz bir burunda olsa insan yinede şüphelere düşüyorama sakın takma şimdiden. Bırak zamanla göreceksin. Ön görülerde bulunma kendi kendine. Doktorunla her zman acık konus. Aklına takılanları her zman sor.
İstediğin gibi olur inşallah hersey :) tebrik ederim :)Bugün alçım alındı alçılı halinden daha güzel durumda şuan bantlı ama güzel görünüyor inşallah bu şekilde kalır
Çok teşekkür ederimİstediğin gibi olur inşallah hersey :) tebrik ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?