E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
slm kızlar benim adetime 3-4 gün kaldı ve bende 1 haftadır ateş basması oluyorr .Daha önceden olmazdı hamiş arkadaşlar sizde böyle bir belirti olmuşmuydu .Birde gebelik bölümünde başlığım var buraya bakarsanız sevinirim ........http://www.kadinlarkulubu.com/goguslerdeki-hassaslik-hamilelik-belirtisi-olabilirmi-t198979/index.html
Inşallah hamilesinizdir kizlarr.
anaaa benide ateş basıyor gözlerimden ateş fışkırıyor ayaklarımın altı yanıyor. ama bizim burası çok sıcak yavvv ateşim 37,0 dedim bende eşimin ateşinide bi ölçelim onunkiside 37,0 bana birde espri yapıyor deli diyor ki bende mi yumurtladım yoksa heheh:) yani çok umutlanmak istemiyorum ama burası gerçekten çok sıcak.sanırım ondan da etkileniyorum.
Yaa başlığı açan arkadaştan ses çıkmadı bugün
Ben hala yanıyorum yaa felaket ateş basıyorr sabah yatakta ölçüm 36.6 çıktı gündüzz yanıyorumm resmen bugün 37.2 çıktı hayra gitsin yarabbim 2 günüm kaldııı bekliyorummm
Benide ateşler basıyor.Adetime 1 hafta var:S of beklemek ne zor..
merhaba ;
benim adetime 3-4 gün var.yaklaşık 1.5 haftadır kasıklarıma bir ağrı giriyor.
gögüslerim hiç olmadığı kadar hassas ve şiş.3 gündür de gece ateş basıyor uyuyamıyorum.,
hamile olabilir miyim?
yorum yaparsanız sevinirim...
hıııı bir de 1.5 haftadır acayip iştahim açık ..nerdeyse hiç doymuyorum hemen geri acıkıyorum..
Kisceler konu epey eski ama bende 2 haftadir yanıyorum. Hadi 1 haftadir istanbulda havalar sicak ama ben ondan evvelde yanıyordum şimdi ise had safhada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?