• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateş basması belirti olabilirmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bal hatun senin sonuc ne cikti? Bende iki gundur yaniyorum adetime daha 1.5 hafta var.

Slm kızlar benim polikistikover var bu ay iğne ile tedavi gordum adetime 3gun var ama midemde tuhaf bulantı gibi bisey var bide kasigimi bastırınca ağrı oluyo agzimda da tuhaf bi tat var ne yesem gecmiyo bi usuyorum bi yanıyorum uyku halinde var ama çok umutlanmak istemiyorum sizde de böyle belirtiler oldumu

Selam bendede ates basmasi oluyor adetime uc gun kaldi ama bende bir haftadir boyle uc aydi evliyz ama cocuk istiyoruz bilmiyorum hamile ola bilirmiyim sabirsizca bekliyorum

Selam bendede ates basmasi oluyor adetime uc gun kaldi ama bende bir haftadir boyle uc aydi evliyz ama cocuk istiyoruz bilmiyorum hamile ola bilirmiyim sabirsizca bekliyorum
Adetiime 6 gün var ama son 10 gündür göğüs ağrım var.Birde ateş basmalarım artıyo.Eşim boynuma alnıma bakıyo ateşin var noluyo dıyor. acaba hamilemiyim.2 aylık evlıyım

slm kızlar benim adetime 3-4 gün kaldı ve bende 1 haftadır ateş basması oluyorr .Daha önceden olmazdı hamiş arkadaşlar sizde böyle bir belirti olmuşmuydu .Birde gebelik bölümünde başlığım var buraya bakarsanız sevinirim ........http://www.kadinlarkulubu.com/gogus...lelik-belirtisi-olabilirmi-t198979/index.html
Gecen ay doktora gittim özel günüm düzensiz ve çocuk istiyorum diye bana tedavi verdi uyguladım tam gününde oldum folik asit vitamin kullanmaya devam ettim bugün ile birlikte tam 6gundur günüm geçiyor tuhaf hallere giriyorum mide bulantisi aniden gelen halsizlik yemek ye arzusu soğuk içecek goguslerimde agri ve renk değişimi baş ağrısı kasığımda ve belimde ara ara ağrılar oluyor gece uykusuzluk ve sıcak basması kavruluyorum resmen üstüme ateş atmışlar gibi dün bi test yaptım çıkmadı birsey yine yapip umutsuzluga düşmek istemiyorum sizdede böyle belirtiler varmi

Back
X